CZ SK EN

Realism (dříve T.E)

http://www.realism.cz

Developerská skupina Realism [výslovnost: ˈrɪəˌlɪzəm] (dříve T.E) se soustředí na realizaci osobitých projektů odrážejících specifický životní styl svých obyvatel či uživatelů. Značka Realism zastřešuje skrze činnost specializovaných společností hned čtyři segmenty realitního byznysu - development pozemků a projektový management, realizaci staveb, investice do nemovitostí a asset management. Cílem je pokrývat všechna hlavní odvětví nemovitostního trhu a poskytovat tak kompletní servis - od investice přes přípravu projektu a řízení stavby až po následnou správu portfolia.

Skupina Realism dosud zrealizovala projekty Barrandovská zahrada, Truhlárna, Milhouse, Sakura a Bleriot. Formou prodeje projektu s vydaným stavebním povolením dokončila Barrandez-vous. Sakura je první rezidencí v Česku pracující s principem visutých zahrad. Byla nominována mezi šest finalistů kategorie Project of the Future v rámci světově největší architektonické soutěže WAN Awards. Zařadila se také mezi šestnáct nejlepších staveb světa v kategorii Residential - Future Project mezinárodní soutěže World Architecture Festival. Dalším úspěšným projektem skupiny Realism je rezidence Truhlárna, která se stala vítězem v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu soutěže Best of Realty 2018. V ročníku 2019 developer prvenství obhájil s rezidencí Barrandovská zahrada a v následujícím roce s projektem Sakura získal třetí místo v kategorii projektů většího rozsahu.

Skupina aktuálně rozvíjí několik projektů v Praze a Středočeském kraji. Pracuje také na nových akvizicích. Ve střednědobém horizontu plánuje expanzi do zahraničí.

 

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 6. 12. 2021 13:35 Realism (dříve T.E)

- V rámci restrukturalizace svého portfolia skupina Realism nedávno dokončila novou akvizici. V Praze 7 v Holešovicích zakoupila pozemek, kde pod její taktovkou vyroste bytový dům. V současnosti probíhá výběrové řízení na architekta projektu, který bude připravovat architektonický návrh a projektovou dokumentaci. -

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 22. 11. 2021 10:00 Realism (dříve T.E)

- Novým výkonným ředitelem developerské společnosti Realism se stal Martin Řezanina. Tím převzal exekutivní pravomoc od majitele Martina Hubingera, který si ve své gesci ponechává tvorbu celkové vize a strategie skupiny, akvizice, vztahy s investory a složení týmu. -

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 27. 10. 2020 10:44 Realism (dříve T.E)

Rezidenční projekt Sakura pokračuje ve sbírání triumfů. Získal nominaci v letošním ročníku největší architektonické soutěže WAN Awards, kde se v kategorii Future Projects - Residential probojoval mezi čtyři nejlepší stavby světa. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 18. listopadu 2020.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 29. 9. 2020 11:57 Realism (dříve T.E)

Martin Řezanina se po Tomáši Staříkovi stal dalším partnerem skupiny Realism. Developerskou společnost posílil před rokem, a to v reakci na expanzi firmy a chystané akvizice. Nově se bude podílet na všech klíčových rozhodnutích, na rozvoji firemní strategie a tvorbě identity. Nadále vede developerský tým a soustředí se na připravované i plánované projekty.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 23. 9. 2020 12:45 Realism (dříve T.E)

Rezidenční projekt Sakura v pražských Košířích oplývá 32 000 kusy nejrůznějších druhů květin, bylin, keřů a stromů. Ty jsou vysázeny v parku a na samotném domě v unikátním systému visutých zahrad. Obvod budovy je v každém patře lemován pochozími květníky v celkové délce 1,3 kilometru. Developerská a stavební skupina Realism v projektu vybudovala 67 bytů včetně tří exkluzivních penthousů a tří patrových duplexů.

Zobrazit celou zprávu

Soubory ke stažení
Realism (dříve T.E)

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.