CZ SK EN

CBRE

https://www.cbre.cz/

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Dallasu, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic (z hlediska výnosů za rok 2021). S více než 100 000 zaměstnanci poskytuje služby majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům ve více než 100 zemích světa. Společnost CBRE poskytuje širokou škálu integrovaných služeb od správy a údržby nemovitostí, obchodních transakcí, projektového managementu, investičního managementu přes oceňování nemovitostí, pronájmu a prodeje nemovitostí, strategického poradenství až po hypoteční a developerské služby. S téměř 350 zaměstnanci CBRE v České republice spravuje téměř 75 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,2 mil. metrů čtverečních.


Tiskové zprávy

Vydáno dne: 26. 6. 2023 12:02 CBRE

Returning to the office, changes in work models and space optimisation continue to be among the hottest topics that both employees and employers are talking about. The massive return of workers to the office proved to be an even greater challenge than many expected. Moreover, the requirements and needs of companies are rapidly evolving over time. The CBRE real estate/consulting company’s survey among nearly 140 companies across Europe, including the Czech Republic, reveals ten demanding tasks and challenges that are currently affecting the strategic decision-making of companies and their future expectations to a significant extent. At the same time, it shines light on the current trends.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 26. 6. 2023 10:51 CBRE

Návrat do kanceláří, změny v pracovních modelech či optimalizace prostor patří i nadále mezi aktuální témata, která řeší jak zaměstnanci, tak zaměstnavatelé. Masivní návrat pracovníků do kanceláří se ukazuje jako ještě větší výzva, než mnozí očekávali. Požadavky i potřeby firem se navíc rychle vyvíjejí v čase. Průzkum realitně-poradenské společnosti CBRE mezi téměř 140 společnostmi z celé Evropy včetně tuzemska odkrývá „desatero“ náročných úkolů a výzev, které v současnosti významně ovlivňují strategické rozhodování firem a jejich budoucí očekávání. Zároveň přitom ukazuje na současné trendy.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 1. 6. 2023 10:31 CBRE

Přestože začátkem loňského roku působila na český maloobchodní trh ještě doznívající protipandemická opatření, očekával se brzký návrat k normálu. Nicméně válečný konflikt na Ukrajině zásadně ovlivnil další ekonomický vývoj, a to především v zemích střední Evropy včetně tuzemska. Na rychlý nárůst cen (inflace v ČR se meziročně zvýšila o 15,1 %) a nákladů na energie reagovala dalším poklesem již oslabená důvěra zákazníků. Jaký to mělo dopad na nákupní centra v České republice? A jaká v současnosti panuje na trhu nálada nejen mezi zákazníky, ale i samotnými prodejci? Odpovědi nejen na tyto otázky přináší společnost CBRE, lídr v oblasti správy a pronájmu maloobchodních prostor, ve své analýze Shopping Centre Index, kterou navíc doplňují dva aktuální průzkumy zaměřené na vývoj zákaznického chování a očekávání na straně maloobchodníků.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 1. 6. 2023 10:29 CBRE

Although anti-pandemic measures were still lingering on the Czech retail market at the beginning of last year, an early return to normal was expected. However, the conflict in Ukraine has fundamentally influenced further economic development, especially in the countries of Central Europe, including the Czech Republic. The rapid rise in prices (inflation increased by 15.1% year-on-year) and energy expenses were met by a further decline in already weakened customer confidence. How did this affect shopping centres in the Czech Republic? And what is the current sentiment on the market not only among customers, but also the retailers themselves? CBRE, the leader in the retail leasing and property management, is bringing answers to these questions and more in its 11th edition of the Shopping Centre Index analysis, which is complemented by two current surveys focused on the development of customer behaviour and expectations on the part of retailers.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 18. 5. 2023 10:02 CBRE

OC Novo Plaza v Praze 4, které dlouhodobě spravuje realitně-poradenská společnost CBRE, včera za plného provozu úspěšně prošlo cvičnou evakuací. Cílem této akce bylo nejen splnit zákonné povinnosti pravidelného nácviku, ale také se ujistit, že všichni zaměstnanci vědí, jak v případě nenadálé situace postupovat a jak informovat zákazníky. Evakuace budovy proto proběhla v 9.30 dopoledne, kdy byly všechny obchody otevřené. To vše ve spolupráci s Policií České republiky, která zajistila bezpečnost a řízení celé akce.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.