CZ SK EN

BYDLÍME KOMPLEXNĚ

https://www.bidli.cz/

Bidli holding, a.s., je největším komplexním projektem pro bydlení v České republice. Společnost jako jediná na trhu řeší kompletní škálu služeb – realitní činnost, hypoteční poradenství, rezidenční development, družstevní bydlení, pojištění, dodávku energií, výrobu dřevostaveb a nábytku i designové řešení interiéru. Klientovi je tak schopna zajistit nové bydlení i vše, co k němu potřebuje. Mezi její developerské projekty patří rezidenční areál Bidli v Rodově, středočeské Libři či Myslince u Plzně.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 4. 3. 2021 9:49 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Ač by se dalo očekávat, že v době koronavirové epidemie lidé nákup rekreační nemovitosti odloží, protože se nejedná o nejnutnější potřebu každodenního bydlení, s krizí naopak poptávka posílila. Pandemie totiž zkomplikovala cestování do zahraničí, a tak se lidé začali více poohlížet po klidném místě k odpočinku a trávení dovolené v tuzemsku. To potvrzují údaje společnosti Bidli, která už od uplynulého roku pociťuje rekordní zájem o chaty a chalupy.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 25. 2. 2021 10:30 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

V roce 2020 byla kromě potřeby vlastní střechy nad hlavou jedním z hlavních motivů pro nákup nemovitosti snaha bezpečně uložit úspory a zároveň se projevil nadstandardní nárůst zájmu o rekreační objekty, které se ukázaly být příjemnější alternativou pro přečkání karantény než byty 2+kk na sídlišti. Poptávka tak neutichá, a to i přesto, že ceny nemovitostí stále stoupají. Na dosažitelnost bydlení mají vliv také změny úvěrové regulatoriky. Česká národní banka v loňském roce přestala uplatňovat dodržování kritérií poměru příjmu k finančním závazkům – parametry DSTI (poměr výše měsíčních splátek k měsíčnímu příjmu) a DTI (poměr celkového zadlužení k ročnímu příjmu). Většina bank si tato kritéria interně ponechala, mírně rozvolnila a po svém upravila. Analýzu současné situace na hypotečním poli a různých možností pro žadatele představuje finanční expert společnosti Bidli.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 11. 2. 2021 10:00 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Nejistota spojená s dodávkami a především obavy z růstu cen energií motivují lidi hledat alternativní zdroje. Do popředí se dostávají i otázky uhlíkové náročnosti a produkce emisí z výroby energie za pomoci tradičních zdrojů, které výrazně zatěžují životní prostředí. V roce 2020 v téměř každé evropské zemi poklesla poptávka po elektřině, celkově asi o 4 %. Zájem roste hlavně o vlastní fotovoltaické elektrárny. Dle analýzy společnosti BIDLI technologie se jejich trh každoročně až zdvojnásobuje.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 28. 1. 2021 9:00 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Po celé České republice nadále panuje vysoká poptávka po bydlení, která značně převyšuje nabídku. Vliv na nedostatek bytů má kromě zdlouhavých povolovacích procesů, brzdících realizaci nových bytových domů, i pandemie koronaviru. Ta zpomalila či posunula schvalování a výstavbu některých developerských projektů. Zároveň ale vzbudila u mnoha lidí potřebu bezpečně uložit své úspory, k čemuž hojně využívali investice do nemovitostí. Zájmu o koupi navíc nahrávaly i výhodné sazby hypotečních úvěrů. Češi v loňském roce také výrazně více nakupovali rekreační nemovitosti. Do nájemního bydlení se pak promítl propad krátkodobých pronájmů, který vedl k celkovému zlevnění nájmů. A jak vidí další vývoj trhu experti společnosti Bidli?

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 24. 11. 2020 9:10 BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Praha, 24. listopadu 2020 – Dva čeští lídři, první v oblasti poskytování služeb pro bydlení (BIDLI holding, a.s.) a druhý v oblasti obnovitelných zdrojů energie a chytrého bydlení (Insight Home, a.s.), založili společný podnik s názvem BIDLI technologie, a.s. Ten má ambice stát se největším českým soukromým dodavatelem obnovitelných zdrojů energie a komplexních služeb s tím spojených. Nově založená společnost BIDLI technologie poskytne zájemcům o ekologické, energeticky i finančně úsporné bydlení nejen montáž fotovoltaiky na střechu domu a následný servis, ale i veškeré konzultace, vyřízení administrativy, profinancování a v neposlední řadě zvýhodněnou dodávku elektřiny.

Zobrazit celou zprávu

Soubory ke stažení
BYDLÍME KOMPLEXNĚ

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.