CZ SK EN

LUXENT

http://www.luxent.cz

Realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties působí na českém trhu od roku 2008 a za 16 let svého fungování se stala jedním z významných aktérů na trhu s exkluzivními nemovitostmi. Nabízí komplexní spektrum služeb od zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti přes investiční, finanční a projektové poradenství až po marketingové a analytické služby. Portfolio společnosti zahrnuje rezidenční, historické i komerční objekty. Za dobu své existence kancelář zprostředkovala prodej a pronájem více než 3 000 nemovitostí. Součástí činnosti realitní kanceláře LuxentExclusive Properties je také spolupráce s developery. Mezi aktuálně nabízené developerské projekty patří například luxusní komplex MOLO Lipno Resort, krkonošské apartmány Harrachov Peaks a Apartmány Albeřice či exkluzivní apartmány Laka Living na Šumavě, komorní projekt Červený Dub v Kostelci nad Černými lesy, luxusní vilová čtvrť Březový háj v Předboji severně od Prahy, Rezidence Brodce u Mladé Boleslavi nebo projekty loftového bydlení v Praze 5 (Garden Lofts a Lofty Anděl). Luxent se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí, například ve Vídni, Dubaji, Chorvatsku, Španělsku, Thajsku, Indonésii či projektu Marina Liptov na Slovensku.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 7. 6. 2022 11:20 LUXENT

Tisková zpráva, 7. 6. 2022 – Kromě běžných typů nemovitostí, jako jsou rodinné domy a byty, se v České republice vyskytují také netradiční stavby. Mimo historické usedlosti a zámky k nim patří například mlýny, vodárenské věže, rozhledny či staré pošty. Ty mohou po přeměně sloužit jako moderní bydlení, ale i zajímavá investice s podnikatelským potenciálem. Podle odbornice realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties v současné době klienty ovšem nezajímá pouze pořizovací cena pozemku nebo stavby a náklady na přestavbu. Je pro ně důležitá rovněž udržitelnost takovýchto objektů.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 23. 5. 2022 13:30 LUXENT

Tisková zpráva, 23. 5. 2022 – Češi jsou již unaveni restrikcemi z poslední doby a po odkládání zahraničních dovolených budou chtít letos opět vyjet k moři, za exotikou, zkrátka za hranice. A nejlépe do svého. K rostoucímu zájmu o koupi rekreačních objektů mimo Českou republiku vede jednoznačně nedostatečná nabídka v tuzemsku, ale i rostoucí ceny a válka na Ukrajině. Aktuální situaci na trhu komentuje ředitel realitní kanceláře Luxent – Exclusive Properties, která se věnuje také prodeji rekreačních zahraničních nemovitostí a v portfoliu má například apartmány a domy ve Spojených arabských emirátech, Španělsku či na Slovensku.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 13. 5. 2022 9:30 LUXENT

Tisková zpráva, 13. 5. 2022 – Realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties dala do prodeje druhou fázi exkluzivního projektu Březový háj, který vyrůstá v obci Předboj nedaleko Prahy. Ta zahrnuje 4 originální vily o dispozici 6+kk a 7+kk se zahradami, terasami a bazény a jejich stavba již začala. I přes situaci na realitním trhu, kdy mj. kvůli nedostatku stavebních materiálů rostou ceny, je zájem o projekt obrovský – z šestnácti domů první etapy nyní ke koupi zbývá už jen poslední. Jejich realizace bude završena na přelomu letošního jara a léta, celý projekt s druhou fází by pak měl být dokončen v létě roku 2023.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 21. 4. 2022 11:15 LUXENT

Tisková zpráva, 21. 4. 2022 – Ceny běžných nemovitostí, jako jsou nové a starší byty či rodinné domy, mají stále tendenci stoupat. Co se ale týká zámků před rekonstrukcí, pociťuje realitní kancelář Luxent – Exclusive Properties opačný trend. Pandemií již tak oslabenou ekonomiku silně ovlivňuje válka na Ukrajině, ale i rostoucí náklady na pořízení materiálu a na stavební práce. Majitelé zámků, kteří chtějí nemovitost prodat, aktuálně přistupují ke snižování jejich cen ve snaze vyjít vstříc potenciálním zájemcům, jejichž počet roste. Dle expertky na historické reality tyto nemovitosti nyní skýtají velký potenciál pro dobrou a dlouhodobou investici.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 14. 3. 2022 10:45 LUXENT

Tisková zpráva, 14. 3. 2022 – Zájem o nemovitosti, především ty rekreační, je stále enormní. Jelikož však tuzemská nabídka není schopna jej pokrýt, obrací Češi nyní svou pozornost stále více do zahraničí, například na Slovensko. U slovenské přehrady Liptovská Mara na řece Váh přímo pod Tatrami roste projekt Marina Liptov, který zahrnuje 33 moderních apartmánů v dispozicích od 2+kk do 4+kk. Ty nabízejí možnost aktivního odpočinku ve vlastním zázemí v oblíbené slovenské rekreační lokalitě i příležitost perspektivní investice. Projekt by měl být dokončen koncem příštího roku. Společnost Luxent – Exclusive Properties se stala exkluzivním partnerem pro jejich prodej v České republice.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.