CZ SK EN

DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

http://www.dzklatovy.cz/cesky

Drůbežářský závod Klatovy a.s.je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 750 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Nabízený sortiment je částečně obohacen také přikoupeným zbožím (slepice, kachny, husy, aj.). Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává 600 lidí.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 28. 4. 2015 11:00 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Příprava jídel na grilu se stala pro mnohé z nás tradiční společenskou událostí. Jde o fenomén, který se projeví vždy při nástupu toho správného počasí. Drůbežářský závod Klatovy pro letošní grilovací sezónu připravil několik produktů s příhodným označením “Grilovačka”. Hlavní novinkou jsou duopacky marinovaného kuřecího masa s kuřecími klobáskami nebo výběr mas dvou chutí. Na své si přijdou i milovníci něčeho ostřejšího. Pro ty jsou připraveny varianty marinovaných kuřecích dílů s Piri piri dipy.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 10. 3. 2015 11:05 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

V dnešní uspěchané době, kdy lidé často volí oběd či večeři z fastfoodu nebo mají na vlastní přípravu omezený čas, přijde vhod český produkt, u kterého se nemusí obávat složení. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, vyhověl poptávce zákazníků a připravil dva kvalitní polotovary z kuřecích prsou, Indickou kuřecí pánev a Italskou kuřecí pánev. Příprava těchto novinek je velmi jednoduchá. Stačí osmahnout či podusit maso na pánvi, přidat sladkou smetanu, zvolit vhodnou přílohu a vydatný oběd či večeře pro čtyřčlennou rodinu je připraven.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 12. 2014 11:12 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice, rozšířil svou sbírku ocenění národní značkou kvality KLASA na další své výrobky. Certifikáty získaly dva nové produkty oblíbené řady „EXTRA bez E“, Kuřecí klobása Extra bez E s obsahem masa 82 % a Kuřecí šunkový salám EXTRA bez E s 93 % masa. Jedná se o výrobky, které momentálně patří k tomu nejlepšímu, co Drůbežářský závod Klatovy nabízí. Vynikají vysokým podílem kuřecího masa, které pochází výhradně z českých farem. Neobsahují přidaná barviva, dusitany a konzervanty. Certifikáty národní značky kvality KLASA převzal z rukou Ministerstva zemědělství generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy Ing. David Bednář ve středu 3. prosince 2014 na slavnostním předání, které se konalo v Praze na Žofíně.

Zobrazit celou zprávu
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Dr. Maye 468/3, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.