CZ SK EN

PLANRADAR ČR

http://www.planradar.com/cs/

PlanRadar je softwarové řešení pro stavební a realitní profesionály fungující na bázi SaaS (z anglického Software as a Service neboli „software jako služba"). Svým uživatelům umožňuje připojit se na dálku ke cloudové aplikaci a používat ji odkudkoliv přes internet. Využít ji lze pro stavební dokumentaci a dozor na stavbě, řízení závad a úkolů, při předávání projektů, jejich následnou správu a údržbu atd. Prostřednictvím webové aplikace vhodné pro všechny prohlížeče a všechny typy chytrých telefonů a tabletů (iOS, Android a Windows) je možné sledovat, zaznamenávat a sdílet se svým týmem jakýkoli druh informací prostřednictvím digitálních stavebních plánů nebo BIM modelu. Digitalizace pracovního postupu zlepšuje spolupráci mezi všemi účastníky stavebního procesu, snižuje chybovost a šetří čas: zákazníci PlanRadaru hlásí úsporu až 7 pracovních hodin týdně. Společnost se sídlem ve Vídni v Rakousku a obchodním zastoupením v České republice umožňuje více než 120 000 uživatelů z více než 75 zemí sledovat, připojovat se a řešit stavební a realitní projekty po celém světě.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 17. 4. 2024 9:58 PLANRADAR ČR

Portál stavebníka má potenciál zjednodušit celé stavební řízení, říká Adam Heres Vostárek, expert na digitalizaci ve společnosti PlanRadar - České stavebnictví potřebovalo nový stavební zákon jako sůl. Ten má po letech příprav vejít do praxe počínaje 1. červencem. Celý systém čekají velké změny včetně přechodu na digitální zpracovávání dokumentů. Cílem je zjednodušit a urychlit celý proces povolování staveb. K tomu přispěje mimo jiné to, že místo dvou řízení (územního a stavebního) půjde pouze o jedno společné řízení o povolení záměru a řadu razítek zajistí za žadatele přímo stavební úřad. Další zkrácení přinese fakt, že obíhat mají místo lidí s papíry jen elektronické dokumenty.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 3. 4. 2024 9:30 PLANRADAR ČR

QR kódy zažívají v současné době boom. Najdete je prakticky všude: na informačních plakátech, reklamních letácích i vstupenkách na kulturní akce. Řada restaurací je navíc začala během pandemie covidu-19 umisťovat na stoly pro bezdotykové menu a platby. Kdo zná používání QR kódů z praxe, ten ví, jak rychlé je skenování a načítání informací z nich. Právě díky tomu se rozšířily od zákazníků až do průmyslových odvětví, stavebnictví nevyjímaje. Jak lze tuto technologii efektivně využívat při výstavbě a správě nemovitostí přibližuje Adam Heres Vostárek, expert na digitalizaci procesů ve stavebnictví ze společnosti PlanRadar.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 13. 3. 2024 9:56 PLANRADAR ČR

PlanRadar, přední digitální platforma pro realitní profesionály se zaměřením na výstavbu a správu nemovitostí, oznamuje plánované rozšíření o novou funkci “SiteView”, která s pomocí umělé inteligence (AI) ještě zdokonalí dosud velmi komplexní systém pro efektivní dokumentaci, komunikaci a tvorbu reportů ve stavebnictví. “SiteView” svým uživatelům umožní pořizovat 360° panoramatické snímky při obhlídce projektů, které se automaticky promítnou do 2D výkresů, a zprostředkují tak vizuální přehled o konkrétní situaci v terénu i skutečném vývoji prací.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 22. 2. 2024 9:45 PLANRADAR ČR

Očekává se, že současný rok bude plný ekonomických výzev a nejistot. Po stagnaci v minulém roce se situace na trhu může kdykoliv obrátit ať už k lepšímu, tak i k horšímu. Strategie a priority firem se v důsledku toho musí často a rychle měnit. To si žádá flexibilní a včasná řešení, během kterých mohou být velkou oporou moderní technologie. Názory odborníků napříč realitním sektorem a jejich prognózu pro letošní rok shrnuje společnost PlanRadar provozující digitální platformu pro efektivní správu a řízení procesů, komunikaci a dokumentaci ve stavebnictví. Vzhledem k jejímu dlouhodobému působení na trhu a spolupráci s rozmanitým spektrem klientů (od investorů přes generální dodavatele až po projektové manažery a architekty) je její analýza komplexní a zahrnuje širokou škálu perspektiv.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 1. 2. 2024 10:04 PLANRADAR ČR

PlanRadar, přední platforma pro efektivní správu a řízení dokumentace, procesů a komunikace ve stavebnictví, oznamuje celosvětový meziroční růst o více než 50 %. Přispělo k němu dlouhodobé zaměření na inovace a strategické plánování, které společnosti v roce 2023 pomohlo čelit výzvám v odvětví i geopolitickým změnám.

Zobrazit celou zprávu

Soubory ke stažení
PLANRADAR ČR

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.