CZ SK EN

PASSERINVEST GROUP

http://www.passerinvest.cz

Passerinvest Group (dále Passerinvest) je ryze český stavitel a investor. Společnost byla založena Radimem Passerem již v roce 1991 a od té doby získala řadu zkušeností s výstavbou administrativních a komerčních budov, rezidenčních objektů i občanské vybavenosti. Passerinvest je jako odpovědný urbanistický developer od roku 1998 spojován převážně s Brumlovkou (BB Centrum) v Praze 4, které je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě. Dalším významným projektem v portfoliu společnosti jsou Nové Roztyly, konkrétně brownfield bývalých jatek areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým parkem, doplněné o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak na mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.

Tiskové zprávy

Vydáno dne: 1. 11. 2023 9:20 PASSERINVEST GROUP

Cenu Opera Pragensia 2023 získala společnost Passerinvest Group, a.s., za významný přínos k transformaci brownfieldu v prosperující městskou čtvrť Brumlovka, spojující architekturu a vysoký standart obytné, komerční a společenské sféry života. Letošní rok byl zaměřen na architektonické projekty, které se realizovaly na území hlavního města Prahy za posledních 30 let. Cenu předal Ing. Ondřej Kubín, starosta MČ Praha 4, na slavnostním udělení Cen Opera Pragensia v Paláci Žofín, Radimu Passerovi, zakladateli a CEO společnosti Passerinvest Group.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 10. 10. 2023 9:23 PASSERINVEST GROUP

Během panelové diskuze konané pod záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (dále ARTN) na téma „Rozbouřené vody nájmů administrativních budov“ se hovořilo o současném problému stagnace výstavby kancelářských budov. Zásadním důvodem je dle odborníků z oblasti komerčního developmentu především výše bankovních úroků, zdlouhavý proces stavebního povolení a stavební náklady, které se pojí s požadavky na enviromentální a sociální udržitelnost (ESG).

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 4. 10. 2023 12:20 PASSERINVEST GROUP

Kyvadlová doprava zajišťující spojení mezi stanicí metra C – Budějovická a Brumlovkou je 100% elektrická. Dvojice elektrobusů SOR je zde v provozu od února 2016, letos v září zahájil ostrý provoz i třetí elektrobus. Spolehlivá bezemisní vozidla mají za více než 7 let na svém kontě přes 300 000 km, pomyslně tak už stihla osmkrát objet svět. Jde o první bezplatné elektrobusy, které byly v rámci pražské hromadné dopravy nasazeny do ostrého provozu. Pasažéři u nich oceňují hlavně tichou a plynulou jízdu i možnost připojení na wi-fi zdarma.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 19. 9. 2023 9:21 PASSERINVEST GROUP

Nová administrativní budova Roztyly Plaza, která vzniká na Praze 11 přímo u stanice metra Roztyly, přešla do závěrečné fáze výstavby. Nyní probíhají práce na dokončení vnějšího opláštění a na rozsáhlém zasklení světlíku, který zajistí prosvětlení vnitřního atria denním světlem. Uvnitř budovy probíhají instalace technologického vybavení. V okolí objektu byly upraveny chodníky, instalovány systémy na záchyt dešťové vody a byl vyměněn stávající asfalt za nízkohlučný. Počítá se také s novými autobusovými zastávkami, nebo například osázením střešní terasy zelení. Budova po svém dokončení, na začátku příštího roku, rozšíří trh o 21 700 m² kanceláří poslední generace z nichž je téměř polovina již pronajata, 1 600 m2 obchodních jednotek v přízemí, s plánovaným využitím pro potraviny, lékárnu, či drogerii, vše doplněno o moderní kantýnu. Za architektonickým ztvárněním budovy stojí studio Aulík Fišer architekti, investorem celého projektu je Koncern Passerinvest.

Zobrazit celou zprávu
Vydáno dne: 24. 7. 2023 9:26 PASSERINVEST GROUP

Společnost Passerinvest Group a.s., v loňském roce umístila na střešní zahradu budovy Delta dva včelí úly. Místní rozmanitá zeleň na Brumlovce, parky i nedaleký Krčský les zajišťují včelám pestrý zdroj potravy. Díky těmto příznivým podmínkám se zde včelám daří, což dokazuje i letošní jarní snůška medu. Stočilo se 20 l květového medu.

Zobrazit celou zprávu

Soubory ke stažení
PASSERINVEST GROUP

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.