ODPOČIŇTE SI BĚHEM VÁNOČNÍHO SHONU

Vydáno dne: 14. 12. 2016 13:00 OBCHODNÍ CENTRUM QUADRIO

Piazza Quadrio se během letošního adventu stala vyhledávaným místem pro zájemce o originální dárky i pro ty, kteří si rádi v klidu vychutnají výjimečnou sváteční atmosféru. Prostor u Obchodního centra Quadrio totiž zaplnily vánoční trhy. Stánky nabízí kromě vánočního zboží i neodolatelné dobroty, něco na zahřátí a kouzelný les plný tajemství s odpočinkovou zónou.

Do kouzelného lesa může každý návštěvník nahlédnout a pomocí všech svých smyslů objevovat pravé kořeny Vánoc. Unavení nakupující mají možnost doplnit energii silnou kávou či horkou čokoládou a ulevit bolavým nohám v přilehlé odpočinkové zóně.

Pro ty, kteří si chtějí ulehčit práci s balením dárků nebo chtějí mít dárečky pod stromečkem zkrátka pěkně zabalené, je v nejvyšším patře obchodního centra k dispozici stánek s profesionálním balením dárků. Kdo se prokáže účtenkou z nákupu v OC Quadrio v minimální hodnotě 100 Kč, získá zabalení dárku zdarma od profesionální balící společnosti Giftisimo.

Více informací naleznete na www.quadrio.cz

Multifunkční komplex Quadrio se nachází nad stanicí metra Národní třída. Prosklená budova s pozoruhodnou architekturou nabízí obchodní prostory o rozloze 8 500 m2, kanceláře o celkové velikosti 16 400 m2 a 250 parkovacích míst. Čtyřpatrová nákupní galerie s více než šedesáti obchody se stala oblíbeným místem v samém centru Prahy, kde lidé tráví čas při obědech, pracovních schůzkách i každodenních nákupech. Součástí OC Quadrio je i venkovní prostranství s pohyblivou skulpturou od umělce Davida Černého, která představuje hlavu významného spisovatele Franze Kafky. www.quadrio.cz

Daniel Sommer
Account Executive