DOTKNI SE NEBE V UHERSKÉM HRADIŠTI

Vydáno dne: 9. 8. 2017 9:36 PASSERINVEST GROUP

Dotkni se nebe je projekt – pod záštitou organizace Maranatha z. s., a dobrovolníků ze sborů Církve adventistů sedmého dne v Uherském Hradišti – se zaměřením na prevenci zdraví́, mezilidské́ vztahy a duchovní otázky. Od 14. do 19. srpna bude v Centru EFATA vždy od 19:00 hod. probíhat každý den jedna ze souboru přednášek Otazníky života. Přednášky si kladou za cíl seznámit posluchače s otázkami víry v dnešní době a nabídnout prostor k diskusi. Dále si pak mohou zájemci od 14. do 18. srpna v rámci Dnů zdraví na Masarykově náměstí mezi 11:00 a 17:00 hod. nechat bezplatně změřit krevní tlak, tělesný, podkožní i viscerální tuk, kosterní svalovinu, BMI, hmotnost i výšku.

Od poloviny srpna budou mít návštěvníci přednášek v Uherském Hradišti možnost seznámit se s pohledem odborníků a studentů středních a vysokých škol na otázky víry i budoucnosti a mohou s nimi otevřeně diskutovat. Soubor přednášek Otazníky života bude probíhat od pondělí 14. do soboty 19. srpna vždy od 19:00 hod. v Centru EFATA, Žerotínova 269.

Podrobný program naleznete níže nebo zde.

Dny zdraví se budou konat od pondělí 14. do pátku 18. srpna na Masarykově náměstí v Uherském Hradišti. Vyškolení zdravotníci budou k dispozici každý den od 11:00 do 17:00 hod. V rámci prevence zdraví bude připraven speciální cyklus přednášek MUDr. Milana Moskaly „Za 5 dnů nekuřákem", které zájemcům pomohou s odvykáním kouření během 5 dnů. Přednášky budou probíhat od 21. do 25. srpna vždy od 18:00 do 20:00 hod. v Centru EFATA, Žerotínova 269.

Bližší informace naleznete níže nebo zde.

Juraj Turóci
Maranatha z.s.
Mobil: (+420) 606 645 544
E-mail: juraj.turoci@maranatha.cz

Marcela Štefcová
Crest Communications a.s.
Mobil: (+420) 731 613 669
E-mail:marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Organizace Maranatha z.s. byla jako křesťansky orientovaná organizace založená v roce 2002 Radimem Passerem s cílem poskytovat široké veřejnosti nové možnosti poznání životních hodnot a jejich praktického využití. Nabízí širokou paletu aktivit od vegetariánské restaurace a obchodu s biopotravinami až po projekty pomoci obětem přírodních katastrof. Mezi základní hodnoty a cíle sdružení patří podpora duchovního, psychického, společenského i fyzického rozvoje člověka, přirozený životní styl, kvalitní způsob života a výchova spolu s celoživotním vzděláváním v duchu křesťanských principů. Hlavním sídlem je Společenské centrum v BB Centru v pražských Nuslích. Další informace naleznete na www.maranatha.cz.

e-mail: management@crestcom.cz
e-mail: info@crestmorava.cz