SPOLEČNOST LEXXUS NORTON SE STALA PARTNEREM PRESTIŽNÍ KONFERENCE FAMILY BUSINESS FORUM

Vydáno dne: 12. 9. 2017 9:19 LEXXUS

Realitní kancelář Lexxus Norton se stala partnerem mezinárodní konference Family Business Forum konané ve dnech 12. – 13. října 2017 na zámku Štiřín. Oblíbená akce je určená především pro zástupce rodinných firem, kteří se chtějí zajímavou a inspirativní formou dozvědět nové informace o rodinném podnikání, případně se aktivně zúčastnit výměny zkušeností ze širokého spektra oborů. Mezi řečníky budou figurovat majitelé společností zaměřených např. na vývoj moderních stavebních materiálů, výrobu krmiva pro domácí zvířata nebo inovace průmyslových kontrolních systémů.

Program dvoudenní akce zahrnuje kromě panelové diskuse na téma expanze rodinných firem do zahraničí, také skupinové debaty, workshopy a společenský večer s koncertem.

Family Business Forum nás velmi zaujalo svým zajímavým obsahem i celkovým pojetím. Všichni zúčastnění zde totiž mohou čerpat inspiraci od domácích i zahraničních hostů z řad úspěšných multigeneračních firem a zároveň diskutovat o vlastních zkušenostech s jejich vedením. Podnětné informace, které získají, mohou navíc následně využít při řízení vlastní firmy," komentuje průběh konference Denisa Višňovská, partner Lexxus Norton.

O Lexxus Norton:
Značka Lexxus Norton patří do skupiny LEXXUS Group a specializuje se pouze na luxusní nemovitosti k prodeji i k pronájmu v nejžádanějších lokalitách Prahy a blízkého okolí.
Realitní agenti Lexxus Norton kladou maximální důraz na nejlepší servis jak pro developery, tak pro konečné uživatele. Služby Lexxus Norton jsou postavené na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi vždy s přihlédnutím k jeho požadavkům. Při realizaci nabízí maximální podporu a zkušenosti čerpající z historie mateřské realitní společnosti LEXXUS, která působí na pražském realitním trhu již od 90. let. A od roku 2017 je členem Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN).

Kontakt:
Email: pr@lexxusnorton.cz
www.lexxusnorton.cz

L.png
Účastníci minulého ročníku konference Family Business Forum. V první řadě uprostřed majitel firmy Krajíček&Partners David Krajíček, který akci organizuje.
e-mail: management@crestcom.cz
e-mail: info@crestmorava.cz