CZ SK EN

NOVINKA NA TRHU: RIO MARE PŘINÁŠÍ FILETY SARDINEK. V PRVOTŘÍDNÍ KVALITĚ BEZ KOSTÍ A KŮŽE

Vydáno dne: 26. 7. 2017 12:10 BOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCO

Rio Mare připravilo autentickou chuť čistého rybího masa ve dvou variantách. Výběrové sardinky jsou bez kostí a kůže. Místní konzumenty kvalitních rybích pochoutek potěší Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji a Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou. Chutná a zdravá novinka je k dostání v obchodech v 105g balení za doporučenou cenu 79,90 Kč.

Pečlivě ručně vybrané sardinky od Rio Mare jsou bílé, kompaktní filety v prvotřídní kvalitě. Filety sardinek jsou vykostěné, bez kůže a obohacené jemnou chutí olivového oleje. Obě sardinkové varianty od Rio Mare se skvěle hodí jako hlavní chod nebo jako vynikající předkrm.

Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji jsou dokonalou volbou pro milovníky nezaměnitelné a lahodné chuti ryb. Díky kvalitnímu olivovému oleji prohlubují svoji výjimečnou a výraznou chuť. Zastánci ostřejších chutí a neotřelých kombinací si zase pochutnají na variantě filetů sardinek s přidanou chilli papričkou.

Maso sardinek je zdravé a bohaté na omega 3 nenasycené mastné kyselin, které výrazně snižují krevní tlak, chrání před srdečními chorobami a mimo jiné napomáhají k lepšímu myšlení a náladě. Jsou zvláště bohaté na vitamíny, nenasycené kyseliny a jedinečné přírodní látky, jako jsou bílkoviny. Pro vyváženou a zdravou stravu se doporučuje konzumace ryb alespoň dvakrát týdně.

Tip na zdravý předkrm: Rustikální toast s filety sardinek, ricottou a sušenými rajčaty
Obtížnost: lehká
Čas přípravy: 10 minut
Ingredience: 2 konzervy Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji, jeden krajíc rustikálního toastu, 150 g ricotty, 50 g sušených rajčat v oleji, petrželka a černý pepř na dochucení
Příprava: Plátek toastu opečte dozlatova na pánvi. Nadrobno nakrájejte sušená rajčata s petrželkou a smíchejte společně s ricottou. Na opečený plátek toastu naneste větší vrstvu ochucené ricotty. Nakonec otevřete plechovku Rio Mare filety sardinek a položte na toast filetu sardinek. Pro dobrou chuť dochuťte černým pepřem a velkým množstvím petrželky.

Poznámky pro editory:
Společnost BOLTON CZECHIA
Je dceřinou firmou skupiny Bolton Group, která je dynamicky rostoucí mezinárodní společností vyrábějící a uvádějící na trh širokou řadu vysoce kvalitních spotřebních výrobků, jež jsou přítomny ve více než 125 zemích světa. Klíčovou potravinářskou značkou Bolton Czechia je Rio Mare. Mezi další výrobky z portfolia Bolton Czechia pro Českou republiku patří zejména extra panenské olivové oleje Monini, krájená rajčata a pyré Valfrutta, prémiové italské těstoviny Rummo, italská pesta Arisi, šťáva ze sicilských citronů LiMMi, balsamikové octy Ponti a japonské sójové omáčky Kikkoman. Více na www.boltonczechia.cz

Kontakt:
Lukáš Klapil, Crest Communications Ostrava, e-mail: klapil@crestmorava.cz, mob.: 603 824 194

Soubory ke stažení

Obrázky
Foto_Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou.jpg
Foto_Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji s chilli papričkou.jpg
Foto_Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji.jpg
Foto_Rio Mare Filety sardinek v olivovém oleji.jpg
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.