CZ SK EN

SKUPINA LEXXUS GROUP POSILUJE: JEJÍ ŘADY ROZŠÍŘILO 7 NOVÝCH KOLEGŮ

Vydáno dne: 19. 12. 2017 9:27 LEXXUS

Skupina Lexxus Group, která zastřešuje značky LEXXUS a Lexxus Norton, přivítala do svých řad projektovou manažerku Miroslavu Štilijanovou a specialistku na prodej historických činžovních domů Gabrielu Hronovou. Zároveň přijala 5 nových makléřů do oddělení, pod něž spadá prodej luxusních nemovitostí, přeprodej novostaveb nebo vyhledávání nových akvizic. Posilování týmu, ve kterém plánuje nadále pokračovat, souvisí s upevňováním pozice obou brandů na pražském rezidenčním trhu.

Novou projektovou manažerkou v týmu realitní kanceláře Lexxus Norton se stala Miroslava Štilijanová, která se zabývá vyjednáváním s developery či obchodními partnery, vlastním managementem projektů i dohledem nad jejich prodejním procesem. V průběhu své kariéry získala cenné zkušenosti v oblasti projektového řízení výstavby technologických celků a administrativních center a dále se věnovala výzkumným projektům v rámci programů EU a vedení týmu odborníků na mezinárodní úrovni. Studovala mimo jiné University of New Mexico v USA a mezi její zájmy patří sport, výtvarné umění, opera a poznávání nových míst. Hovoří anglicky, rusky a hebrejsky. Váží si vstřícnosti, profesionality, smyslu pro humor a odhodlání dovést věci do zdárného konce.

Gabriela Hronová zúročí jako specialistka na historické činžovní domy bohaté zkušenosti, které získala během svého působení na realitním a investičním trhu. Nejdéle pracovala jako nákupčí nemovitostí pro společnosti Ponte Carlo nebo Masterconsult, kde sestavovala portfolio prestižních rezidencí a činžovních domů v historickém centru Prahy. V nové funkci je zodpovědná za přípravu a zdárný průběh celého procesu prodeje luxusních nemovitostí, a to od akvizice a vyjednávání s developery přes marketing až po samotný prodej. Zajímá se však také o interiérový design nebo architekturu - s ateliérem Znamení čtyř spolupracovala na rekonstrukci dvou exkluzivních bytů v ulicích Dušní 1 nebo Břehová 1. Absolvovala dvouleté diplomové studium interiérového návrhářství v DesignŠkole a domluví se anglicky a italsky.


LEXXUS Group:

Značka LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než dvě desítky let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky.
Do portfolia skupiny LEXXUS Group dále patří značka Lexxus Norton, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Kontakt:

Mgr. Denisa Višňovská
Partner LEXXUS Group
Email: pr@lexxus.cz
Telefon: +420 221 111 999
www.lexxus.cz

PR agentura Crest Communications
Marcela Kukaňová
Email: marcela.kukanova@crestcom.cz
Telefon: +420 731 613 618

Marie Cimplová
Email: marie.cimplova@crestcom.cz
Telefon: +420 731 613 602

Tiskové středisko: www.crestcom.cz

Soubory ke stažení

Obrázky
Lexxus Group_Gabriela Hronová.jpg
Lexxus Group_Gabriela Hronová.jpg
Lexxus Group_Miroslava Štilijanová.jpg
Lexxus Group_Miroslava Štilijanová.jpg
Lexxus Group_noví kolegové.jpg
Lexxus Group_noví kolegové.jpg
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.