„ÚNOROVÁ TREFA“ SE ZAHÁJENÍM VÝSTAVBY REZIDENCE ELEMENT LETŇANY

Vydáno dne: 14. 2. 2018 14:48 GEOSAN DEVELOPMENT

S nástupem prodeje a lednovým začátkem výstavby celkem 107 bytů v rámci svého nového rezidenčního projektu Element Letňany odstartovala developerská společnost Geosan Development speciální akci Únorová trefa.

„Únorová trefa je mimořádná časově omezená akce začínající právě dnes a trvající do konce měsíce. Při rezervaci v této době 14 dnů na 14 vybraných bytů poskytneme jejich novým majitelům slevu ve výši 3 %," popisuje detaily Lada Kuncová, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development, a dodává: „Element Letňany je ideální kombinaci cenově dostupného a kvalitního bydlení v atraktivní lokalitě. Jak stavba, tak prodej bytů jsou v plném proudu a my se touto akcí snažíme klientům nabídnout i něco neobvyklého navíc."

Dokončení projektu je plánováno na prosinec 2019, první obyvatelé se budou moci nastěhovat v lednu 2020. Element Letňany disponuje byty ve velikostech od 1+kk do 3+kk; největší část nabídky tvoří menší byty typu 2+kk, o které je nyní největší zájem. Většina bytů je opatřena rekuperační jednotkou, která zajišťuje zdravé vnitřní prostředí a umožňuje větrání bez tepelných ztrát. Součástí každého bytu je praktická komora, v přízemí nechybějí prostorné kolárny a kočárkárny. Mezi další výhody patří kompletní občanská vybavenost oblasti, která je výborně dostupná díky přilehlé stanici metra a blízkému Pražskému okruhu.

www.geosan-development.cz
www.element-letnany.cz

Společnost Geosan Development byla založena v roce 1998 s původním názvem Homolka Group a cílem developersky připravit a realizovat výstavbu obytného souboru Homolka v Praze 5. V roce 2001 do společnosti vstoupil silný partner - akciová společnost Geosan Group. Díky tomu se do roku 2017 podařilo dokončit již 21 novostaveb pro bydlení s téměř 2 000 byty. Geosan Development v současnosti staví Rezidenci Vrchlického v Praze 5 - Košířích s předpokládaným termínem dokončení v létě 2018 a Element Letňany v Praze 9 s předpokládaným dokončením v závěru roku 2019. Zároveň připravuje rezidenční projekty na Smíchově, Chodově, Vršovicích a v Břevnově. Další lokalitou, ve které společnost aktuálně realizuje své projekty, je Středočeský kraj: přípravné práce na projektu Viladomy Zbuzany byly již zahájeny a předpokládaný termín dokončení první etapy je v polovině roku 2020.

Denisa Kolaříková

Gsm: +420 731 613 606