NOVÉ KUŘECÍ ROLKY S NÁDIVKOU OD DZ KLATOVY VÁM UŠETŘÍ ČAS

Vydáno dne: 13. 3. 2018 12:34 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

V dnešní uspěchané době se každá úspora času hodí, a to i v kuchyni. Potřebujete uvařit rychlou večeři či oběd, ale zároveň chcete sobě i rodině dopřát kvalitní a vyvážený pokrm? Vyzkoušejte nové Kuřecí rolky s nádivkou od Drůbežářského závodu Klatovy, které přesně toto splňují.

Masný polotovar, vyrobený z kuřecího masa českého původu, zajistí chutnou a kvalitní večeři. Rolky stačí jednoduše 20-25 minut péct v troubě a rázem si můžete vychutnat plnohodnotné jídlo. Jedno balení vystačí na dvě až tři porce, takže se bez problémů nají celá rodina.

Kuřecí rolky jsou nadívané cibulí, česnekem, petrželí a kostkami z housek, bez kterých se žádná poctivá nádivka neobejde. Výsledný pokrm doporučujeme servírovat s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Tuto novinku nyní můžete zakoupit v obchodní síti Albert.

O společnosti Drůbežářský závod Klatovy a.s.
Drůbežářský závod Klatovy a.s. je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 850 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3 000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Vybrané produkty si dále mohou zákazníci zakoupit přímo ve dvou podnikových prodejnách v Klatovech. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává přibližně 800 lidí. Více informací naleznete na: http://www.dzklatovy.cz/

Crest Communications a.s.
Daniel Sommer