AGENTURA CREST COMMUNICATIONS SE ZAPOJÍ DO CELOSTÁTNÍ AKCE „UKLIĎME ČESKO“

Vydáno dne: 19. 3. 2018 12:47 CREST COMMUNICATIONS

Praha, 19. března 2018 – Agentura Crest Communications se do projektu „Ukliďme svět, ukliďme Česko“ zapojí v hlavní úklidový den, který letos připadá na 7. dubna.

Agentura Crest Communications se do projektu „Ukliďme svět, ukliďme Česko" zapojí v hlavní úklidový den, který letos připadá na 7. dubna. Dobrovolníci z agentury se vydají do Ďáblického háje, kde se nepořádek nashromáždil zejména okolo turistických stezek. Les je oblíbenou lokalitou pro vycházky rodin s dětmi a právě pro děti může odpad představovat velké nebezpečí.
Projekt si klade za cíl odklidit nejen nelegálně vzniklé černé skládky, ale také jakýkoliv jiný nepořádek na území celé České republiky. Do projektu se může zapojit každý, jako organizátor či dobrovolník. V loňském roce se do projektu zapojilo přes 96 000 dobrovolníků, kteří odklidili 1 536 tun odpadu.

O Crest Communications:
Společnost Crest Communications a.s. byla založena v roce 2004. Poskytuje komplexní služby Public Relations zahrnující mediální poradenství, služby krizové komunikace a organizaci PR programů. Může se opřít o tým zkušených PR konzultantů, který v oboru pracuje již od druhé poloviny devadesátých let.
V červnu roku 2005 se Crest Communications stala členem české asociace APRA a v srpnu roku 2006 členem celosvětové sítě PR agentur IPRN.

O projektu Ukliďme svět, ukliďme Česko:
Projekt Ukliďme svět, ukliďme Česko má za cíl poučit veřejnost o závažnosti problému nelegálních černých skládek a odpadu v přírodě, oživit téma diskuze o odpadech a recyklaci a tak vzniku černých skládek předcházet. V roce 2012 vznikla webová a mobilní aplikace ZmapujTo, díky které může veřejnost informovat úřady o výskytu černých skládek. Do úklidu se zapojují školy, spolky, hasiči, policisté i celá města a obce.

e-mail: management@crestcom.cz
e-mail: info@crestmorava.cz