NOVÉ POJIŠTĚNÍ PSŮ A KOČEK PETEXPERT SE ZÚČASTNILO VELETRHU FOR PETS 2018

Vydáno dne: 16. 4. 2018 11:09

Na výstavišti PVA Expo Praha se od 12. do 15. dubna uskutečnil veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata FOR PETS 2018. Letošního 8. ročníku se zúčastnilo více jak sto vystavovatelů. Jedním z nejnavštěvovanějších stánků bylo stanoviště nového pojištění psů a koček PetExpert.

Tým PetExpert připravil nepřehlédnutelný stánek, návštěvníkům byl představován koncept pojištění i jeho výhody. Přímo na místě bylo možné si pojištění sjednat. Jelikož všichni zaměstnanci pojištění PetExpert mají alespoň dva domácí mazlíčky, některým z nich dělali jejich čtyřnozí kamarádi společnost i na veletrhu.

„Návštěvníky nejvíce zajímalo, čím se odlišujeme od ostatních pojištění domácích zvířat. Vysvětlovali jsme, že naše pojištění vzniklo, protože jsme byli sami jako majitelé domácích mazlíčků nespokojeni s dosavadní nabídkou na českém trhu. Dotazy se samozřejmě často týkaly i ceníku za jednotlivá pojištění, která nabízíme," říká MVDr. Kristína Škubalová, členka manažerského týmu PetExpert. „Zpětné vazby od samotných majitelů čtyřnohých kamarádů si nesmírně ceníme a jsme rádi, že se takovýchto akcí, jako je například veletrh FOR PETS, můžeme účastnit," dodává.

Všeobecné zvířecí pojištění PetExpert využívá vlastní digitální platformu a k té jsou připojeni smluvní veterináři. Majitel pojištěného zvířete u veterináře nic neplatí. Veterinář obdrží platbu za ošetření přímo od pojištění PetExpert a to do 24 hodin od nahlášení pojistné události. Sjednat pojištění lze on-line, nebo na terminálech během návštěvy vybraných veterinárních ordinací smluvních partnerů. Celá akce přitom nezabere více jak pět minut. Veškerý kontakt ohledně pojištění pak trvale zajišťují lidé, kteří díky osobním zkušenostem s domácími mazlíčky dokonale rozumí jejich potřebám i potřebám jejich majitelů.

Více na www.petexpert.cz

Crest Communications a.s.
Daniel Sommer
Ostrovní 30, 110 00 Praha 1