NOVÁ KOLEKCE OSIS+ MADE TO BE REAL

Vydáno dne: 4. 12. 2017 13:40 Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional přináší autentický, „lived-in“ look s novou, přirozenou vlasovou texturou od OSiS+ MADE TO BE REAL stylingové kolekce.

OSiS+ je stylingová řada založená na kreativním vzhledu, která pokračuje v posouvání hranic jak v salónu, tak i u vás doma - díky ní si vytvoříte opravdový autentický look. „Probudím se s cool rozcuchanými, zároveň pevně držícími vlasy". Tohoto stylu nyní můžete dosáhnout díky dvěma novým produktům - OSiS+ Sand Clay a OSiS+ Wind Touch.

Přesouváme se na Instagram a blogerskou komunitu. REAL AUTHENTIC BEAUTY je přesně to, co nyní uvidíte v ulicích. „Žádný makeup" je totiž taky makeup. Svěží tvář a syrový vzhled s pevnými a rozcuchanými vlasy - tak na co čekáte? Troufněte si být přirozený s kolekcí OSiS+ MADE TO BE REAL.

Světový stylingový ambasador Schwarzkopf Professional Richard Ashforth sdílí svou vášeň pro vlasy těmito slovy: „OSiS+ mi dává sílu vytvořit autentický street style, který je opravdu snesitelný pro každého. Ještě před tím, než se stane mainstreamem... Naši klienti jsou stejní jako já - opravdové individuality. S OSiS+ můžu zachytit podstatu každé osoby, která sedí v kadeřnickém křesle, a pokaždé vytvořím něco zcela unikátního."

OSiS+ MADE TO BE REAL styly

1. GRITTY - s OSiS+ Sand Clay
Rozcuchaná a přírodní textura dává DRSNÝ vzhled koncům vlasů pro přirozený vzlet.

2. WINDSWEPT - s OSiS+ Wind Touch
Je na čase vytáhnout štětec a nechat se vést živly, neboť ROZCUCHANÝ vzhled usměrní vaši vnitřní divokost.

3. WOOLY - s OSiS+ Sand Clay a OSiS+ Wind Touch
Definitivní, přitom nedokonalá struktura. VLNITÝ vzhled kombinuje „plážový vlasový styling" a „ranní rozcuch" pro rebelský look.

OSiS+ MADE TO BE REAL produkty

NEW OSiS+ Sand Clay
První poddajný jíl od Schwarzkopf Professional s kaolinem, který tvoří drsný look, s matným finišem.

NEW OSiS+ Wind Touch
První elastická pasta od Schwarzkopf Professional pro oddělitelný rozcuchaný vzhled.