ZAŽIJTE BAREVNOU REVOLUCI S NOVÝMI BARVAMI IGORA COLORWORX INTENSE

Vydáno dne: 12. 9. 2017 14:26 Schwarzkopf Professional

IGORA ColorWorx – nejuniverzálnější barva na trhu – se dočkala vylepšení v podobě čtyř moderních odstínů pro bezkonkurenční barevnou čistotu. Dosáhněte nové úrovně nezkrotnosti a změňte svoji barvu při každém pohybu hlavy s IGORA ColorWorx INTENSE – permanentní barvou od Schwarzkopf Professional.

Na dnešním vysoce konkurenčním trhu přepisují sociální sítě módní pravidla s blogery a hvězdami street-stylu, kteří prosazují nové trendy v oblasti módy a vlasů. Každý pohyb hlavou okamžitě změní odstín vlasů, a výrazné barvy ve stylu rainbow, mermaid či melting-colour se dostávají na Instagramu do popředí zájmu.

Nová paleta barev pro nové výzvy

Nová řada IGORA ColorWorx INTENSE je dostupná ve čtyřech šokujících, výrazných a moderních odstínech, které nabízí kadeřníkům novou barevnou škálu barev pro ty nejnáročnější klienty:

• Lila
• Fuchsiová
• Tyrkysová
• Korálová

Guru sociálních sítí a kadeřník z Kalifornie Jeffrey Robert (@jeffreyrobert_) popisuje IGORA ColorWorx INTENSE jako „odvážný přírůstek do IGORA family". „Užívám si, když můžu používat výrazné barvy a když vidím, jak dlouho vydrží efekt na vlasech mých klientů!"

Výrazné barvy v salonech

Ve spolupráci s Jeffrey Robertem, vyvinul Schwarzkopf Professional dvě specializované IGORA ColorWorx INTENSE nabídky pro salony, navržené pro výrazný barevný look:

1. #MERMAIDHAIR
Aktuální trend, při kterém se kreativitě meze nekladou! #MermaidHair předvádí koktejl elektrizujících tónů a dlouhotrvající sytosti napříč dvěma odstíny, lila a tyrkys.

2. #PEEKABOOHAIR
Odvážný look pro vystínované, světlé a výrazné vlasy! Osvoboď kreativitu #InnerArtist s poutavou pastelovou paletou, která je obohacena skrytými odstíny korálové, lila nebo fuchsiové!

Přidej se ke komunitě @schwarzkopfpro a sdílej s námi vášeň pro poslední trendy v barvení s výraznými #ColorWorx a #InnerArtist!

Nové IGORA ColorWorx INTENSE odstíny budou v nabídce partnerských salonů Schwarzkopf Professional k dispozici od září 2017.

* * * *
Henkel je celosvětová společnost, jejíž vedoucí značky a technologie působí ve třech oblastech: prací a čisticí prostředky, Beauty Care a lepidla a technologie. Od založení v roce 1876 zaujímá firma Henkel vedoucí postavení na globálním spotřebitelském i průmyslovém trhu, a to zejména se známými značkami, jako je Persil, Schwarzkopf a Loctite. Společnost Henkel má téměř 47 000 zaměstnanců a v účetním roce 2014 dosáhl její obrat částky 16,43 miliard eur a upravený provozní zisk 2,59 miliardy eur. Preferenční akcie společnosti Henkel jsou zařazeny do indexu DAX na německé burze cenných papírů.

V České republice působí společnost Henkel ve všech třech strategických oblastech již od roku 1991. Na českém trhu prodává firma Henkel ČR produkty více než 50 značek a zaměstnává 250 zaměstnanců.

Pro více informací kontaktujte
Crest Communications a.s.