LINKCITY POSILUJE: ZDENĚK KAŠPAR NASTOUPIL NA POZICI BUSINESS DEVELOPMENT DIRECTORA

Vydáno dne: 28. 6. 2018 13:13 LINKCITY

V souvislosti s nedávno uzavřeným strategickým partnerstvím mezi společnostmi Linkcity a Cromwell Property Group za účelem rozvoje portfolia industriálních nemovitostí v České republice a na Slovensku se rozrůstá i tým Linkcity. Zdeněk Kašpar (54) bude zodpovědný za vyhledávání a rozvoj obchodních příležitostí společnosti v logistickém segmentu pod značkou LiNK. Na starosti bude mít vyhodnocování komerčního potenciálu nových lokalit, akvizici nájemců, analýzy trhu i udržování úzkých vztahů s realitními makléři.

Zdeněk Kašpar je absolventem Fakulty elektrotechnické na ČVUT v Praze a v oblasti logistiky se profesně pohybuje více než 20 let. Ve společnosti Kimberly-Clark byl téměř 9 let zodpovědný za správu skladů a distribuci v zemích střední Evropy. Následně více než 10 let pracoval v DB Schenker, kde řídil divizi skladové logistiky v ČR o celkové ploše 160 000 m2. Před nástupem do Linkcity působil jako expert pro logistické projekty v CBRE, kde zastával funkci předního poradce a makléře v oblasti komerčních nemovitostí.

Zdeněk Kašpar hovoří plynně anglicky a dorozumí se německy a polsky. Mezi jeho koníčky patří rekreační sport (běh, jízda na kole, běžkování a sjezdové lyžování). Pravidelně se účastní půlmaratonu v Olomouci a Jizerské padesátky. Relaxuje také chozením po horách a cvičením taiči.

www.linkcity.cz
www.linkparks.com

Linkcity Czech Republic a. s. je členem stavebního koncernu VCES a mezinárodní developerské sítě Linkcity, která patří do skupiny Bouygues [čti Bujk]. Linkcity se zaměřuje na projektování, výstavbu, financování a údržbu komerčních nemovitostí v 9 zemích západní a střední Evropy včetně České republiky a Slovenska. Využívá přitom pevného zázemí globální společnosti, které kombinuje s výbornou znalostí lokálních trhů. V oblasti rezidenční výstavby v České republice dosud realizovala více než 1 000 nových bytů v projektech, jako je například Rezidence Chrudimpark, Oáza Michle, Top House Wellnerova v Olomouci nebo Bytový dům Harfa v Praze. V současnosti společnost rozšiřuje své developerské aktivity o průmyslové a logistické projekty. V nejbližších letech vznikne pod značkou LiNK Logistic Industry v České republice a na Slovensku více než 180 000 m2 průmyslových a logistických nemovitostí v blízkosti velkých měst - Hradec Králové, Olomouc a Nitra - s využitím inovativních nástrojů a moderních řešení v souladu se současným trendem automatizace a udržitelné výstavby. Další stovky tisíc metrů čtverečních průmyslových a logistických nemovitostí budou následovat.

Aktuality ze světa Linkcity Czech Republic naleznete na sociální síti LinkedIn.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606