MICHAL NESVADBA Z KOUZELNÉ ŠKOLKY VYČARUJE ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE PRO DĚTI V PALÁCI PARDUBICE

Vydáno dne: 25. 5. 2015 13:56 PALÁC PARDUBICE

Michal Nesvadba bude znovu bavit pardubické děti. Mim, herec a dětský bavič je nejmenším divákům dobře znám z populárního televizního pořadu Kouzelná školka a již tradičních živých vystoupení v Paláci Pardubice. Nejinak tomu bude i letos. Ve čtvrtek 28. května 2015 se uskuteční Dětský den s Michalem plný humoru, soutěží a zábavy.

Vytvářet představení pro děti, které je nejenom rozesměje, ale i nenásilnou formou poučí, není jednoduché. Řada jiných hereckých osobností při snaze zaujmout malého diváka pohořela. To ale není příklad Michala Nesvadby, který děti nikdy nezklamal. „Děti Michala zbožňují. Chceme jim k Mezinárodnímu dni dětí udělat radost, zveme ho každoročně, je to sázka na jistotu. I letos do soutěží věnují dárky naše obchody," říká Jana Michalcová, marketingová manažerka Paláce Pardubice.

Michal Nesvadba si pro děti z Pardubic a okolí připravil zábavnou show se soutěžemi o ceny, po celou dobu trvání akce se bude točit cukrová vata, rozdávat balónky a na závěr show proběhne Michalova autogramiáda s překvapením. Vstupné se samozřejmě v Paláci neplatí.

www.palacpardubice.cz

Palác Pardubice, jediné nákupní centrum v Pardubicích a okolí, byl slavnostně otevřen v listopadu roku 2008. Nachází se v centru města Pardubic, na Masarykově náměstí. Na ploše 20 000 m2 nabízí více než 100 obchodů se zbožím renomovaných domácích i světových značek, multikino Cinema City s 8 sály, restaurace, kavárny, provozovny rychlého občerstvení a služby. Součástí obchodního centra je také podzemní parkoviště s kapacitou 542 parkovacích míst.

Jana Bakešová
Tel.: + 420 222 927 111
Gsm : + 420 731 613 604
e-mail: jana.bakesova@crestcom.cz