V ČESKÉM ŠVÝCARSKU VYBRALI PRO NEZASTAVITELNÉ 39 825 KORUN

Vydáno dne: 23. 7. 2018 9:03

Mezní Louka, 23. července 2018 – Návštěvníci Českého Švýcarska, měli o víkendu 21.-22. července možnost podpořit 21 handicapovaných z projektu Nezastavitelní. Svou podporu projektu na místě projevil i ředitel národního parku České Švýcarsko, Ing. Pavel Benda, Ph.D.. Všichni, kdo prošli nafukovací BIrell bránou přispěli na sportovní pomůcky pro Nezastavitelné. Celkem tak bylo vybráno 39 825 korun.

Brána v Českém Švýcarsku je součástí projektu Nezastavitelní, který už pátým rokem pomáhá handicapovaným lidem vrátit se k oblíbenému sportu. Za každého, kdo bránou projde, přispěje Birell na konto Nezastavitelných 5 korun. Lidé tak pomáhají svým pohybem. Výtěžek jde na sportovní vybavení jako jsou upravená kola, handbiky a jiné speciální pomůcky.
K bráně v Českém Švýcarsku dorazili v neděli za nádherného letního počasí i někteří účastníci projektu Nezastavitelní. Mezi nimi byl například i Karel Danko. Od těžké dopravní nehody v prvním ročníku střední školy, kterou zavinil nepozorný řidič, zůstal na vozíku. Táta tří kluků vyráží na hory s kamarády, kteří se o něj při sjíždění kopců starají. Jeho monoski už potřebuje výměnu a pomoci mu může každý, kdo projde Birell branou.
Během uplynulých ročníků se do projektu zapojily statisíce lidí, kteří pomohli svým pohybem. Jen loni prošlo Birell bránou na různých místech v České republice více než 200 tisíc lidí, kteří pomohli Nezastavitelným získat sportovní vybavení za 1,3 milionu korun. Peníze se také dají darovat i na místě u Birell brány prostřednictvím kasičky, na speciální účet Konta Bariéry nebo nákupem předmětů na e-shopu akce. Polovina ceny dárku jde na konto Nezastavitelných.
Další zastávkou Nezastavitelných bude Birell brána v Peci pod Sněžkou o víkendu 4.- 5. srpna. Dále pak na Ještědu a v Adršpachu. Více o projektu na

www.nezastavitelni.cz.

Poznámky pro editory
• Značka Birell je nejprodávanějším nealko pivem v České republice a lídrem celé kategorie nealkoholických piv. Na českém trhu je už 27 let.
• Dokonalou pivní chuť Birellu oceňují nejen spotřebitelé, ale úspěchy také sklízí na tuzemských i světových soutěžích.
• Posledními úspěchy v ČR jsou zlaté medaile ze soutěží České pivo roku 2016 (Birell Světlý), Zlatý pohár PIVEX 2017 (Birell Polotmavý) a Zlatý pohár PIVEX 2018 (Birell Světlý a Birell Pomelo)
• V roce 2017 získal Birell Světlý zlatou medaili v prestižní britské soutěži The International Brewing Awards, považované za „pivní Oscary

Kontakt:

Jitka Němečková

Plzeňský Prazdroj

jitka.nemeckova@asahibeer.cz

Birell brána.jpg
Karel Danko.jpg
ZDK_2219.jpg
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ