CHUTNÁ SVAČINKA DO NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU

Vydáno dne: 13. 9. 2018 12:53 DRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVY

Začátek školního roku je tady a dětem tak opět nastává období povinností. Kromě nákupu školních pomůcek a učebnic, všichni rodiče také řeší, co přichystají svým ratolestem do školy na zub. Drůbežářský závod Klatovy přináší tip na Kuřecí dětský junior bez E krájený nebo Kuřecí šunku nejvyšší jakosti, které perfektně poslouží jako lahodná svačinka pro všechny dětské jazýčky.

Stále velmi populární svačinou nejen mezi dětmi je kombinace pečiva s oblíbenou přílohou nebo pomazánkou. Velmi důležitý však je výběr, s čím se pečivo konzumuje. Děti mají rády pestrost, tak si o přestávce mohou pochutnat na obloženém chlebu či jiném pečivu se sýrem a šunkou, doplněném zeleninou či ovocem. S výrobky od DZ Klatovy si školáci zvládnou svačinu nachystat sami. Díky praktickému 100 gramovému balení, krájeného Kuřecího dětského juniora či Kuřecí šunky nejvyšší jakosti oceněné certifikátem Cechovní normy, bude příprava pro ratolesti hračka.

Jednoduché a chutné mohou být i domácí pomazánky nebo šunkové závitky. Existuje mnoho způsobů na přípravu jednotlivých pomazánek, jednou z nich je i tradiční šunková. Stačí smíchat kvalitní nakrájenou šunku s pomazánkovým máslem a tvarohem, ochutit pepřem, solí a je hotovo. Lze přidat na dochucení třeba bylinky či vařené vejce dle oblíbenosti dítěte a dobrota je na světě.

O společnosti Drůbežářský závod Klatovy a.s.

Drůbežářský závod Klatovy a.s. je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 850 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3 000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Vybrané produkty si dále mohou zákazníci zakoupit přímo ve dvou podnikových prodejnách v Klatovech. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává přibližně 800 lidí. Více informací naleznete na: http://www.dzklatovy.cz/

Crest Communications a.s.
Michaela Janoušková

Ostrovní 12630