EFG REBRANDUJE DCEŘINÉ SPOLEČNOSTI

Vydáno dne: 25. 9. 2018 13:49 ENERGY FINANCIAL GROUP

Investiční skupina Energy financial group (EFG), lídr v oblasti energetického zpracování odpadu, v reakci na svůj úspěšný růst a prosperitu přistoupila k přejmenování svých dceřiných společností pod sjednocující brand EFG. S platností od 20. 09. 2018 bude společnost IS environment nadále podnikat pod jménem EFG Rapotín BPS, PS-IBOKA pod názvem EFG Waste logistic, společnost Ware point jako EFG Rapotín upgrading a SPRESO pod hlavičkou EFG Kralice na Hané. Všechny tyto společnosti zároveň změnily formální sídlo na adresu Jihlavská 1558/21, Praha 4. Tímto krokem chce rychle se rozvíjející skupina Energy financial group posílit korporátní identitu svých společností a podpořit příslušnost ke značce i v oblasti komunikace.

Společnost Energy financial group (EFG), která je lídrem v oblasti energetického zpracování odpadu, upgradu bioplynu na biometan a věnuje se efektivnímu ukládání elektrické energie a která se je v těchto projektech aktivní již od roku 2006, se výrazně rozrostla a přistoupila k dalšímu kroku vyjadřujícímu prosperitu a perspektivnost společnosti.

„Naše skupina jednak přesunula své hlavní sídlo do větších prostor v ekologicky šetrné budově Greenline v Praze 4, jejíž koncept koresponduje s podnikatelskou vizí naší společnosti, a za druhé přejmenovala své dceřiné společnosti pod jednotný brand EFG. Všechny společnosti podnikající v rámci holdingu tak mají od 20.9.2018 ve svém názvu zkratku skupiny - EFG - a jasně je tak patrná jejich příslušnost ke značce," vysvětluje Ivo Skřenek, předseda představenstva EFG.

Podnikatelské aktivity a náplň přejmenovaných společností se nemění a nadále se budou věnovat činnostem v oblasti zodpovědného nakládání s odpady, jejich zpracování a využití v energetice a segmentu obnovitelných zdrojů a ukládání elektrické energie.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory

Investiční skupina Energy financial group a. s. (EFG) prostřednictvím svých dceřiných společností buduje a provozuje od roku 2006 projekty zaměřené na produkci energií z obnovitelných zdrojů. Je lídrem v segmentu energetického zpracování biologicky rozložitelných odpadů a upgradu bioplynu na biometan využitelný například jako biopalivo II. generace, tzv. BioCNG. Společností vybudované a spravované moderní energetické recyklační centrum (ECR) v Rapotíně u Šumperka je vybaveno nejmodernější technologií a bylo jedním z prvních zařízení svého druhu v České republice. EFG se významně podílí na vývoji nových technologií ve spolupráci s českými univerzitami, věnuje se problematice ukládání elektrické energie a výrobě energie v solárních elektrárnách. Vizí společnosti je podpora zodpovědného nakládání s odpady a snaha přispět k rozvoji energetického segmentu šetrnému k životnímu prostředí.

108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ