Tip pro řidiče: PitStop míří do Zlína, nechejte si zadarmo zkontrolovat svoje auto

Vydáno dne: 12. 9. 2018 9:56 PROFIAUTO

Bezplatná kontrola vozidel tentokrát míří do Zlína, kde se uskuteční ve středu 19. září. Jde o servisní prohlídku, na které si řidiči mohou dát zkontrolovat své vozidlo profesionálními mechaniky zdarma. Servisní akci pro řidiče připravuje síť nezávislých autoservisů a prodejců autodílů ProfiAuto.

Bezplatná kontrola vozidel proběhne ve Zlíně ve středu 19. září od 10 do 16 hodin na parkovišti obchodního domu Centro Zlín na tř. 3. května 1170. Odborníci zkontrolují zavěšení, systém řízení, stav osvětlení, klimatizace, stěračů a akumulátoru, stav a tlak v pneumatikách a zkontrolují i provozní kapaliny.
Po této kontrole mechanici následně řidiče pozvou do svého servisu, kde ještě jednou zdarma dokončí důkladnější vstupní kontrolu jednotlivých segmentů na vozidle.
„Řidiči by si měli uvědomit, že pravidelné prohlídky auta jsou opravdu důležité. I nepatrné závady mohou později vést ke komplikovaným a finančně nákladným opravám, kterým můžou řidiči díky nesystematickým kontrolám svých vozů předejít. Jde ale i o bezpečnost na silnicích," říká ředitel značky ProfiAuto pro ČR a SR Jindřich Krejčí.
PitStopy se v České republice i na Slovensku, kde má značka ProfiAuto svou síť servisů a velkoobchodních partnerů, těší stále větší oblibě. V uplynulých ročnících je navštívily stovky řidičů a výsledky mají nezvratný ukazatel. „Ze zkušeností z již proběhlých PitStopů víme, že téměř žádný automobil, který PitStop navštíví, není bez poruchy. Samozřejmě s přihlédnutím ke stáří vozidla. Nejčastějšími poruchami jsou úniky kapalin, nastavení světel, stáří pneumatik, nabíjení a elektřina," dodává Krejčí.
PitStopy se do konce roku budou konat na různých místech v České republice i na Slovensku. Především na parkovištích u obchodních center, která řidiči navštěvují nejčastěji, vzniknou PitStopová městečka. „Řidiči si zde budou moci v kancelářské části pohovořit s mechaniky a pod stanem budou probíhat technické zkoušky vozů," upřesňuje Krejčí.
O ProfiAuto:
• Značka sdružuje nezávislé autoservisy a prodejce náhradních dílů
• Síť autoservisů vznikla v roce 2008 v Polsku
• V síti je zapojeno přes 1 400 autoservisů v Polsku, v České republice a na Slovensku
• Na český a slovenský trh vstoupila značka v roce 2016
• Mezi aktivity značky patří mezinárodní motoristický veletrh ProfiAuto Show
• Řidiči mohou využít bezplatné servisní prohlídky na akcích PitStop

Kontakt pro média:
Hana Ryšánková, Crest Communications, Tel: 734 622 441, E-mail: rysankova@crestmorava.cz
Jindřich Krejčí, ProfiAuto CZ a SK, Tel: 602 705 777, E-mail: krejci@moto-profil.pl

PLAKAT RALL 19_9-Zlin.jpg