FOTOSERIÁL Z GALAVEČERA PRESTIŽNÍ SOUTĚŽE „BEST OF REALTY – NEJLEPŠÍ Z REALIT“

Vydáno dne: 15. 11. 2018 13:17 BEST OF REALTY 2018

Na slavnostním galavečeru byly včera v Praze v Kongresovém centru České národní banky vyhlášeny výsledky a předána ocenění nejlepším projektům českého realitního trhu za uplynulý rok. O vítězích jubilejního 20. ročníku soutěže „Nejlepší z realit – Best of Realty“, která se v tuzemsku považuje za nejprestižnější ve svém oboru, rozhodla sedmičlenná odborná porota v čele s Pavlem Kühnem (Česká spořitelna – Korporátní bankovnictví). Členy jury byli zástupci Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) a dalších profesních sdružení, agentur pro výzkum trhu, bankéřů, realitních makléřů a poradenských společností. Nominace letos získalo celkem 58 projektů v šesti základních kategoriích. Dále byla udělena Zvláštní cena poroty, Cena ARTN „Award for Excellence“ a Cena čtenářů. Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality přihlášených projektů byly lokalita, urbanistické a architektonické řešení včetně vnitřních dispozic, kvalita realizace a v neposlední řadě také úspěšnost na realitním trhu. Soutěž jako každoročně probíhala pod odbornou záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Galavečera se zúčastnilo více než 300 osobností reprezentujících český i zahraniční realitní trh a související obory.

Cena_ARTN_vitez_CAMP.JPG
Cenu Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN) získalo pražské Centrum architektury a městského plánování (CAMP). Řediteli Institutu plánování a rozvoje hl., města Prahy (IPR) Ondřeji Boháčovi předala ocenění Zdeňka Klapalová (prezidentka ARTN).
Cena_ctenaru_vitez_Luka_Living.JPG
Cena čtenářů patří projektu Luka Living (developer: Luka Residential), který zvítězil i v kategorii Rezidenční projekty většího rozsahu. Ocenění vítězi předala Dana Malkusová, ředitelka inzerce vydavatelství Economia.
Hotely_vitez_Chateau_Clara_Futura.JPG
Vítěz kategorie Hotely (Chateau Clara Futura, Dolní Břežany, developer: Pražské arcibiskupství) převzal ocenění z rukou člena odborné poroty a garanta kategorie Ondřeje Špačka (CE-Traffic) – druhý zprava.
Nova_administr.centra_vitez_Palmovka_Open_Park.JPG
Vítěz kategorie Nová administrativní centra: Palmovka Open Park (developer: Metrostav Development / Palmovka 4, Palmovka 3, Palmovka 0). Cenu předával (stejně jako v případě kategorie Rekonstruované kanceláře) člen odborné poroty a garant kategorie Pavel Novák (Knight Frank) – zcela vlevo.
Obch.centra_vitez_Prague_The_Style_Outlets.JPG
Vítěz kategorie Obchodní centra: Prague The Style Outlets (developer: The Prague Outlet). Cenu předával člen odborné poroty a garant kategorie Tomáš Drtina (GfK) – vpravo.
Rekonstr.kancelare_vitez_Rekonstrukce_budovy_Knorr_Bremse.JPG
Vítěz kategorie Rekonstruované kanceláře: rekonstruovaná budova Knorr Bremse v Liberci (developer: Arcona Capital Czech Republic).
Rezid.projekty_mensiho_rozsahu_vitez_Truhlarna.JPG
Vítěz kategorie Rezidenční projekty menšího rozsahu: Truhlárna (developer: skupina T.E).
Rezid.projekty_vetsiho_rozsahu_vitez_Luka_Living.JPG
Vítěz kategorie Rezidenční projekty většího rozsahu: Luka Living (developer: Luka Residential). Cenu předával předseda odborné jury Pavel Kühn (Česká spořitelna – Korporátní bankovnictví) – druhý zprava, vedle něj (zcela vpravo) Milan Hašek (ředitel útvaru Veřejný sektor a realitní obchody České spořitelny, generálního partnera soutěže).
Sklad.a prum.arealy_vitez_Sécheron_Tchequie_P3_Prague.JPG
Vítěz kategorie Skladové a průmyslové areály: Sécheron Tchequie P3 Prague (developer: P3 Logistic Parks). Cenu předával člen odborné poroty a garant kategorie Ondřej Vlk (Colliers International) – zcela vpravo.
Zahajení_galavecera.JPG
Zahájení galavečera s vyhlášením výsledků 20. ročníku soutěže Best of Realty – Nejlepší z realit.
Zvlastni_cena_poroty_vitez_Vystavni_pavilon_Louny.JPG
Zvláštní cenu poroty získala obnova výstavního pavilonu A v Lounech. Cenu předávala členka odborné poroty Lenka Kostrounová (ČSOB) – zcela vlevo.
e-mail: management@crestcom.cz
e-mail: info@crestmorava.cz