AFI EUROPE SPUSTILA PRODEJ BYTŮ VE 4. FÁZI REZIDENČNÍHO PROJEKTU TULIPA TŘEBEŠÍN

Vydáno dne: 16. 11. 2018 9:45 AFI EUROPE

Developer AFI EUROPE zahájil prodej bytů v pořadí již šesté budově rozsáhlého rezidenčního projektu Tulipa Třebešín v Praze 3 – Strašnicích. Poslední čtvrtá etapa čítá celkem 155 bytů v třináctipodlažním domě v dispozicích od 1+kk do 4+kk. Předpokládaný termín dokončení je v závěru roku 2020.

„Dva týdny před oficiálním uvedením na trh jsme umožnili přednostní nákup dopředu registrovaným zájemcům, kteří měli o bydlení v Tulipě Třebešín eminentní zájem a nepodařilo se jim koupit byt v již vyprodaných předchozích fázích. V současnosti tak můžeme konstatovat, že aktuálně je prodáno již 40 % bytů a každý den jednáme s dalšími potenciálními kupci," říká Elena Pisotchi, obchodní a marketingová manažerka AFI EUROPE.

Všechny byty mají promyšlené dispozice s dostatkem úložných prostor i množstvím denního světla. Ke každému bytu lze dokoupit parkovací stání a sklepní kóji.

Projekt Tulipa Třebešín se nachází u autobusové zastávky Třebešín cca 5 minut jízdy od stanice metra A Želivského. Po svém kompletním dokončení bude zahrnovat na 750 bytů. Součástí projektu jsou i zelená prostranství, mateřská škola s kapacitou 60 dětí, komerční jednotky, administrativní budova a související infrastruktura.

www.afi-europe.eu
www.byty-trebesin.cz

AFI EUROPE Czech Republic, dceřiná společnost skupiny Africa Israel Investments, je předním mezinárodním investorem a developerem v oblasti komerčních a bytových nemovitostí se zaměřením na realitní trhy střední a východní Evropy. AFI EUROPE Czech Republic působí v České republice od roku 1997, kde dokončila celou řadu úspěšných projektů: nákupní centra Palác Flora a AFI Palác Pardubice, rezidenční komplexy Korunní Dvůr, Tulipa Rokytka a Tulipa Modřanská rokle nebo logistický park D8 European Park. Na poli kancelářských nemovitostí AFI EUROPE Czech Republic dokončila tři fáze administrativního centra Classic 7 Business Park, AFI Karlín a AFI Vokovice v Praze 6 - Veleslavíně. Zároveň je ve výstavbě i rezidenční projekt Tulipa Třebešín v Praze 3 a multifunkční projekt AFI CITY v Praze 9 u stanice metra Kolbenova, který zahrnuje rezidenční, administrativní a obchodní plochy.

Denisa Kolaříková

Gsm: +420 731 613 606