HSF SYSTEM SK STAVIA HORNBACH V PREŠOVE

Vydáno dne: 27. 2. 2019 12:43 HSF System a.s.

Výstavbu hobbymarketu Hornbach v Prešove realizuje stavebná spoločnosť HSF System SK, ktorá sa zameriava na generálne dodávky stavieb. Obchodné centrum zamerané na dom, stavbu a záhradu bude situované v novovznikajúcej nákupnej zóne Hobby Park Sekčov. Prešovský Hornbach by mal byť dokončený v auguste tohto roka.

Celková plocha riešeného územia obchodného centra Hornbach v Prešove bude takmer 50 000 m2. To zahŕňa jednopodlažný obchodný dom na ploche 14 869 m2, spevnené plochy s rozlohou 15 185 m2 a parkovacie priestory, kde bude pre vodičov postavených viac ako 300 parkovacích miest.
„To, že naši zákazníci dlhodobo oceňujú vysoký štandard kvality nami odovzdaných stavieb a dodržiavanie termínových kritérií, určite zohralo svoju rolu v získaní tejto stavebnej zákazky pre prešovskú obchodnú zónu," hovorí konateľ spoločnosti HSF System SK Tomáš Kosa. Finančný objem zákazky je nad 10 miliónov eur.
Na jednotlivých častiach stavby sa budú využívať rôzne typy konštrukcií. Hlavná nosná časť konštrukcií obchodného centra bude mať vodorovnú a zvislú železobetónovú konštrukciu. Stavebniny budú mať ako nosnú konštrukciu zvislý železobetón a vodorovná časť bude z ocele. Parkovací dom bude v oboch prípadoch z ocele.
Dominantou celého obchodného centra bude 30 metrov vysoký reklamný pylón. Na jeho vrchole bude umiestnená reklama HORNBACH. Celkový pôdorys tohoto nápisu bude mať veľkosť jedného priemerného rodinného domu.
Hobby Park Sekčov v Prešove bude zameraný na stavbu a bývanie. Okrem hobbymarketu Hornbach tu vyrastú obchodné jednotky ASKO nábytok a SIKO kúpeľne. Lokalita Rusínska cesta, developovaná slovensko-rakouskou spoločnosťou ATRIOS, má výbornú polohu medzi sídliskom Sekčov a centrom mesta.

Poznámky pre redaktorov - o spoločnosti HSF System SK
Spoločnosť HSF System SK, s.r.o. pôsobí na slovenskom stavebnom trhu od roku 2010. Vznikla ako dcérska spoločnosť HSF System a.s., ktorá je na českom stavebnom trhu od roku 2002. Spoločnosť HSF System SK je spoľahlivým generálnym dodávateľom stavieb. Zaisťuje projekčné práce a inžiniersku činnosť. Zaoberá sa developerskými aktivitami. Realizuje kompletné strešné a fasádne opláštenie moderných administratívnych, komerčných a priemyselných objektov vrátane ich rekonštrukcií. Dodáva oceľové konštrukcie, hliníkové výplne otvorov (okná, dvere, presklené fasády a svetlíky) a široký sortiment stavebného materiálu so zameraním na tepelné izolácie, hydroizolácie striech a profilované plechy.

Vizualizace_1.jpg
e-mail: management@crestcom.cz