GRILOVACÍ SEZONA ZAČÍNÁ V OUTLET ARENA MORAVIA

Vydáno dne: 14. 5. 2019 14:01 OUTLET ARENA MORAVIA

Oblíbená a tolik očekávaná grilovací sezona nám už klepe na dveře. Jste už na ni připraveni? V Outlet Arena Moravia vás o víkendu 18. - 19. května na grilovací sezónu připravíme pod dohledem Mistra kuchaře Radka Kašpárka. A navíc nakoupíte módní značky se slevou až 80 %. Využijte jedinečný víkendový výprodej a staňte se Mistrem grilování.

V sobotu 18. května od 12 - 18 hodin se v Outlet Arena Moravia ponese vše na vlně grilování a dobrého jídla. Připraven je pro vás bohatý doprovodný program, který nabídne řadu mimořádných a nezapomenutelných gastronomických zážitků pod taktovkou držitele michelinské hvězdy Radka Kašpárka. A zároveň si odpočinete v naší relax zóně a odnesete si vzpomínku z fotostánku Outlet Arena Moravia.
Solíme suroviny před nebo po? Potřebuje maso odpočívat? Jaké jsou triky a fígle, aby vám grilování šlo od ruky? Dozvíte se a naučíte v jedinečné Škole grilování od Radka Kašpárka. Mimo to budou pro vás připraveny soutěže v ochutnávání po slepu, které prověří vaše chuťové smysly, autogramiáda či talk show se špičkovým šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, kde vám prozradí nejen své kuchařské začátky, ale také něco o své úspěšné restauraci Field.
V neděli 19. května v Outlet Arena Moravia budeme pokračovat v rozjetém víkendu plného dech beroucích slev až 80 %. V pohodové atmosféře Outlet Arena Moravia nakoupíte z více než 50 prodejen nejen značkovou módu, ale také doplňky pro vaši domácnost. Těšíme se na vás od 10 do 20 hodiny.
Přijďte o víkendu 18. - 19. května do grilem provoněné Outlet Arena Moravia a nepodceňte přípravu na grilovací sezónu!

Další informace:
Šárka Kreissová | Marketingová manažerka Outlet Arena Moravia
E-mail: sarka.kreissova@cbre.com
M +420 731 412 793

Ilustrační fotografie_R.Kašpárek.jpg
Radek_Ugrilujeme_Radka.jpg
Slevy_Ugrilujeme_Radka.jpg
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ