GRILOVACÍ SEZONA ZAČÍNÁ V OUTLET ARENA MORAVIA

Vydáno dne: 14. 5. 2019 14:01 OUTLET ARENA MORAVIA

Oblíbená a tolik očekávaná grilovací sezona nám už klepe na dveře. Jste už na ni připraveni? V Outlet Arena Moravia vás o víkendu 18. - 19. května na grilovací sezónu připravíme pod dohledem Mistra kuchaře Radka Kašpárka. A navíc nakoupíte módní značky se slevou až 80 %. Využijte jedinečný víkendový výprodej a staňte se Mistrem grilování.

V sobotu 18. května od 12 - 18 hodin se v Outlet Arena Moravia ponese vše na vlně grilování a dobrého jídla. Připraven je pro vás bohatý doprovodný program, který nabídne řadu mimořádných a nezapomenutelných gastronomických zážitků pod taktovkou držitele michelinské hvězdy Radka Kašpárka. A zároveň si odpočinete v naší relax zóně a odnesete si vzpomínku z fotostánku Outlet Arena Moravia.
Solíme suroviny před nebo po? Potřebuje maso odpočívat? Jaké jsou triky a fígle, aby vám grilování šlo od ruky? Dozvíte se a naučíte v jedinečné Škole grilování od Radka Kašpárka. Mimo to budou pro vás připraveny soutěže v ochutnávání po slepu, které prověří vaše chuťové smysly, autogramiáda či talk show se špičkovým šéfkuchařem Radkem Kašpárkem, kde vám prozradí nejen své kuchařské začátky, ale také něco o své úspěšné restauraci Field.
V neděli 19. května v Outlet Arena Moravia budeme pokračovat v rozjetém víkendu plného dech beroucích slev až 80 %. V pohodové atmosféře Outlet Arena Moravia nakoupíte z více než 50 prodejen nejen značkovou módu, ale také doplňky pro vaši domácnost. Těšíme se na vás od 10 do 20 hodiny.
Přijďte o víkendu 18. - 19. května do grilem provoněné Outlet Arena Moravia a nepodceňte přípravu na grilovací sezónu!

Další informace:
Šárka Kreissová | Marketingová manažerka Outlet Arena Moravia