ÚČASTNÍCI BĚHU PRO THOMAYERKU VYBRALI 38 800 KČ PRO CENTRUM PODPŮRNÉ PÉČE

Vydáno dne: 29. 5. 2019 10:45 TPA

Čtvrtý ročník charitativního běhu – Běh pro Thomayerku – v areálu Thomayerovy nemocnice přilákal 214 běžců, kteří přispěli 38 800 Kč na projekty Centra podpůrné péče. Spoluorganizátorem akce je poradenská společnost TPA a běhu se účastní jak jejich zaměstnanci a rodinní příslušníci, tak i zaměstnanci a rodinní příslušníci Thomayerovy nemocnice a Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). Letošní ročník odstartoval 21. května a novinkou byla krátká trasa pro děti.

Trasa charitativního běhu, Běh pro Thomayerku, vede areálem Thomayerovy nemocnice (TN) a běží se ve třech hlavních kategoriích: ženy/muži 8,4 km; ženy/muži 4,2 km a štafeta. Letos poprvé byla připravena i krátká trasa pro děti do 6 let a pro děti ve věkové kategorii 7-13. Výtěžek ze zápisného byl věnován Nadačnímu fondu centra podpůrné péče Thomayerovy nemocnice - Léčivka, který pečuje o pacienty TN i jejich rodiny a také o zaměstnance nemocnice v rámci dobrovolnického programu.

„Všichni z organizačního týmu jsme byli překvapeni a zároveň nesmírně potěšeni letošní hojnou účastí závodníků. Pomohli jsme přispět na dobrou věc a užili jsme si skvělé odpoledne. Pro tento ročník jsme před hlavním během zorganizovali krátký závod pro děti, protože v předchozích ročnících chodili na trať fandit. Dohromady se jich zúčastnilo kolem 20 a byly to nadšení běžci. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se podíleli na organizaci, odvedli opravdu skvělou práci," doplňuje k charitativnímu běhu Jiří Hlaváč, partner TPA.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

TPA_Beh pro Thomayerku.jpg
TPA_bezecky tym TPA.JPG