TRADIČNÍ KONCERT V BB CENTRU NEZKAZIL ANI DÉŠŤ

Vydáno dne: 2. 7. 2019 10:41 PASSERINVEST GROUP

Každoroční koncert v BB Centru, který se stal již tradicí, se letos uskutečnil ve čtvrtek 20. června. V Baarově parku zahrála kapela Slza a Xindl X, po celé odpoledne a večer byly navíc v parku připraveny doprovodné zábavné aktivity pro děti i dospělé a stánky s občerstvením.

Koncert zahájil Maranatha Gospel Choir zaměřující se na gospelovou hudbu, který příjemně naladil přibližně 2500 diváků. Poté nastoupila očekávaná skupina Slza, která zahrála většinu svých nejznámějších hitů, a v závěru koncertu přebral štafetu Xindl X se svou kytarou a speciálními hosty. Atmosféru nepokazil ani déšť, který se v průběhu večera krátce spustil.

„Koncert se těší značné divácké přízní, z čehož máme pochopitelně radost. Navíc je pouze jednou z mnoha akcí, které v BB Centru pravidelně pořádáme pro nájemce i lidi z blízkého i vzdálenějšího okolí. Jsme rádi, že takto můžeme upozornit na možnosti, které areál nabízí, představit zdejší zelené plochy a gastronomické provozy a navrch ještě diváky bezplatně pobavit, protože veškeré náklady na akci jsou hrazeny společností Passerinvest Group. Našim cílem je zpříjemnit návštěvníkům jejich pobyt v BB Centru a jsme moc rádi, že se k nám pravidelně vracejí. Letošní koncert měl fantastickou atmosféru a těšíme se na příští rok," okomentoval proběhlou akci Vladimír Klouda, výkonný ředitel Passerinvest Group.

V rámci doprovodných aktivit si mohly děti zasoutěžit a pro všechny bylo připraveno občerstvení z místních gastro provozoven. Na Náměstí Brumlovka byl pro návštěvníky připraven food festival pouličních chutí celého světa.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:
Kristýna Samková, Head of PR and Marketing dept.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Tel.: (+420) 221 582 111
E-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

Marcela Štefcová
Crest Communications a.s.
Mobil: (+420) 731 613 669
E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

O společnosti

PASSERINVEST GROUP, a. s., je ryze česká investiční a developerská společnost, jejíž jméno je spojováno zejména s realizací lokality BB Centrum v Praze 4 - Michli. Tímto, svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším projektem ve střední Evropě, si společnost založená roku 1991 Radimem Passerem vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí. Ve svém portfoliu má PASSERINVEST GROUP další zajímavé jak investiční, developerské projekty, tak i projekty, které slouží široké veřejnosti a obyvatelům Prahy.

diváci.jpg
Po celou dobu koncertu v BB Centru panovala skvělá atmosféra a diváci se dobře bavili.
koncert déšť.jpg
Diváky neodradil ani déšť, kvůli kterému musela být akce v BB Centru na chvíli přerušena.
Maranatha Gospel Choir.jpg
Koncert v BB Centru zahájil sbor Maranatha Gospel Choir.
Slza.jpg
Druhým vystupujícím byla na koncertě v BB Centru skupina Slza.
Xindl X.jpg
Koncert v BB Centru v Praze 4 uzavřel Xindl X.
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ