TPA VĚNOVALA 60 000 KČ ORGANIZACI DOBROMYSL

Vydáno dne: 25. 7. 2019 12:29 TPA

Společenství Dobromysl se od roku 2000 specializuje na praktický i sociální rozvoj schopností či dovedností klientů a učí je aktivnímu způsobu života. Věnované finanční prostředky od poradenské společnosti TPA budou použity na opravu střechy Týdenního stacionáře Dobromysl v obci Srbeč a na nákup nové myčky nádobí. TPA je dlouhodobým partnerem organizace Dobromysl.

Práce organizace Dobromysl si dlouhodobě velmi vážíme, a proto ji pravidelně nejen finančně podporujeme. Letos jsme se rozhodli organizaci věnovat 60 000 Kč, stejnou částku, jako v loňském roce. Vím, že oprava střechy Týdenního stacionáře Dobromysl není jednoduchá ani levná záležitost, proto jsem rád, že většina peněz bude použita právě zde. Navíc za zbytek peněz koupí novou myčku nádobí pro klienty stacionáře. S paní Danielou Kederovou, vedoucí Týdenního stacionáře Dobromysl, se známe od počátku naší podpory. Vždy si s ní rád popovídám o jejich projektech a možnostech naší pomoci," upřesňuje Petr Karpeles, partner TPA.

Týdenní stacionář Dobromysl provozovaný organizací Dobromysl je umístěný v barokním zámečku Srbeč, památkově chráněném objektu na pomezí okresů Rakovník a Kladno. Zařízení je určeno pro uživatele ve věku od 19 do 80 let, kteří se zde učí aktivnímu způsobu života, rozvíjí své praktické a sociální schopnosti a dovednosti a posilují se v zodpovědnosti a schopnosti rozhodování.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

TPA_Dobromysl.jpg
TPA věnovala 60 000 Kč organizaci Dobromysl