DAVID MROZEK JE NOVÝM PARTNEREM TPA

Vydáno dne: 12. 9. 2019 9:38 TPA

David Mrozek se k 1. září 2019 stal partnerem poradenské společnosti TPA. V poradenské společnosti dosud působil na pozici senior manažera auditu zejména pro audit, finanční due diligence a transakční i účetní poradenství v odvětví výrobní společnosti, služby, nemovitosti a nemovitostní fondy. Nyní se bude David Mrozek podílet na vedení a strategickém plánování činnosti oddělení auditu TPA a na akviziční činnosti společnosti.

David Mrozek (47) pracuje v poradenské společnosti TPA od roku 1997 v oddělení auditu. V tomto oddělení působil od roku 2006 jako senior manažer zejména pro audit, finanční due diligence, transakční a účetní poradenství se specializací na výrobní společnosti, služby a oblast nemovitostí a nemovitostní fondy.

David Mrozek je auditorem a daňovým poradcem, členem Komory auditorů České republiky i Komory daňových poradců České republiky a věnuje se také lektorské činnosti.

David Mrozek je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, hovoří anglicky a k jeho zálibám patří fotografování a turistika.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

TPA_DMrozek.jpg