TIP NA AKCI: DĚTSKÁ LIGA MISTRŮ S BAROŠEM A JANKULOVSKIM V OUTLET ARENA MORAVIA

Vydáno dne: 3. 10. 2019 12:35 OUTLET ARENA MORAVIA

Přestože oficiální Liga mistrů je už v plném proudu, v ostravském Outlet Arena Moravia malá Liga mistrů právě startuje. Outlet Arena Moravia ve spolupráci s FC Baník Ostrava pořádá 1. ročník malé Ligy mistrů pro fotbalisty ročníku 2009 a mladší. Fotbalový turnaj se koná pod záštitou a za účasti dvou vítězů Champions League Milana Baroše a Marka Jankulovského v sobotu 5. října od 8:30 do 14:00. Součástí akce bude i bohatý doprovodný program plný zábavy a soutěží pro děti i dospělé.

Do malé Ligy mistrů se mohou přihlásit tříčlenné týmy, které splňují věkovou kategorii rok narození 2009 a mladší. Pro účast v turnaji stačí pouze vyplnit přihlášku a zvolit si jméno svého oblíbeného světového fotbalového klubu, za který bude tým v turnaji vystupovat. Ostravská malá Liga mistrů bude probíhat na travnaté ploše v areálu Outlet Arena Moravia, kde bude připraveno celkem 5 fotbalových hřišť s malými brankami. Turnaj se bude pořádat za každého počasí a v případě deště budou pro návštěvníky připraveny zastřešené lavice k sezení.
Patrony fotbalového turnaje pro mladé fotbalisty jsou dvě baníkovské hvězdy Milan Baroš a Marek Jankulovski. Malá Liga mistrů bude rozdělena do dvou kategorií podle věku. Milan Baroš se stane patronem starších fotbalistů ročníku 2009 a níže a Marek Jankulovski bude patronem mladších fotbalistů ročníku 2011 a níže. Autogramiáda a focení s fotbalovými vzory bude probíhat od 10:00 do 11:00 hodin v areálu OAM.
Na vítěze turnaje čeká věrná kopie poháru Ligy mistrů a zarámovaný dres Liverpool F. C. nebo AC Milán s podpisem Milana Baroše nebo Marka Jankulovského, který bude vyhlašovat vítěze turnaje. Navíc pokud vítězný tým hráčů bude registrovaný v kterémkoliv reálném klubu, získá pro svůj klub jako trofej pět zbrusu nových fotbalových míčů značky Adidas. Pro všechny účastníky budou připravena na památku trička s turnajovým potiskem.
Baník Ostrava je jediný český fotbalový klub, který ve své historii vychoval dva vítěze Ligy mistrů, patrony ostravské malé Ligy mistrů. „Outlet Arena Moravia v letošním roce uzavřela na celou sezónu 2019/2020 spolupráci s ostravským FC Baník Ostrava. V průběhu fotbalové sezóny se tedy fanoušci ostravského fotbalu mohou těšit na další zajímavé akce v Outlet Arena Moravia, které doplní fotbalisté FC Baník," říká Šárka Kreissová, marketingová manažerka OAM.

OAM_Dětská Liga mistrů.jpg