TPA VĚNOVALA V RÁMCI GIVING TUESDAY TRAKTŮREK ORGANIZACI DLAŇ ŽIVOTU

Vydáno dne: 2. 12. 2019 13:56 TPA

Obecně prospěšná společnost Dlaň životu provozuje azylový dům pro těhotné ženy v tísni. Poradenská společnost TPA věnovala azylovému domu 35 000 Kč na koupi travního traktoru v rámci celosvětové kampaně Giving Tuesday. TPA se již od začátku zapojuje do celosvětového dne dárcovství, který je vždy první úterý po Dni díkuvzdání, letošní čtvrtý ročník připadl na 3. prosince.

„Obecně prospěšnou společnost Dlaň životu podporujeme nejen finančně, ale i materiálně již několikátým rokem. Do dobrovolnického celosvětového dne Giving Tuesday se zapojujeme už od prvního ročníku, letos je to po čtvrté. Tento rok jsme se rozhodli podpořit Dlaň životu finanční částkou, kterou použijí na nákup travního traktůrku pro azylový dům," uvádí Rostislav Kuneš, generální ředitel TPA.

Obecně prospěšná společnost Dlaň životu poskytuje podporu těhotným ženám v tísni a matkám s dětmi v překonávání nepříznivé situace prostřednictvím nabídky ubytování, poradenství a zázemí. Tím dopomáhá matkám k samostatnosti a účasti na běžném životě.

Giving Tuesday je světový svátek dobrovolnictví a dárcovství, který podporuje a oslavuje chuť pomáhat. Během minulého roku se do Giving Tuesday zaregistrovalo více než 200 výzev jenom v České republice. Do kampaně se po celém světě zapojilo přes 40 zemí s oficiálním zastoupením Giving Tuesday, ať už finanční podporou potřebným, dobrovolnictvím nebo charitativní kampaní.

Marcela Štefcová
Ostrovní 126/30
gsm: + 420 731 613 669
e-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

Informace pro editory:

Skupina TPA Group poskytuje v České republice své služby od roku 1993 a působí celkem v jedenácti zemích střední a jihovýchodní Evropy. Poskytuje služby zejména z oblasti daňového poradenství a auditu. Zaměřuje se především na korporátní klienty podnikající na mezinárodní úrovni v oblasti střední a jihovýchodní Evropy. Skupina TPA Group je nezávislým členem aliance Baker Tilly Europe Alliance, jejímiž dalšími členy je celosvětová poradenská síť Baker Tilly International a samostatný člen Baker Tilly International, Baker Tilly v Německu. Díky členství v Baker Tilly Europe Allience nabízí skupina TPA Group svým klientům služby globální sítě Baker Tilly International, která patří do první desítky celosvětových poradenských sítí.

TPA_Giving Tuesday_Dlan zivotu.JPG
TPA věnovala v rámci Giving Tuesday finanční prostředky na travní traktůrek pro azylový dům pro těhotné ženy v tísni organizace Dlaň životu