AFI EUROPE DOKONČILA 3. FÁZI REZIDENČNÍHO PROJEKTU TULIPA TŘEBEŠÍN

Vydáno dne: 11. 2. 2020 14:50 AFI EUROPE

Developer AFI Europe dokončil výstavbu třetí fáze rezidenčního projektu Tulipa Třebešín v Praze 3. Bytový dům čítá celkem 133 jednotek ve velikostech od 1+kk do 4+kk s vlastním balkónem, terasou anebo zahradní terasou. Všechny byty jsou již prodány a noví majitelé se budou moci nastěhovat na přelomu května a června.

„Díky kaskádovitě ustupujícím podlažím má devítipodlažní dům jižně orientované terasy, které budově dodávají charakteristický vzhled a rezidentům pocit soukromí pod širým nebem," říká Elena Pisotchi, obchodní a marketingová manažerka AFI Europe.

Rozsáhlý rezidenční projekt Tulipa Třebešín dohromady zahrnuje čtyři etapy výstavby o 750 standardních bytech a dalších 25 luxusních bytech v 5 viladomech. Aktuálně se staví již 4. fáze, kterou AFI Europe dokončí na podzim letošního roku, podobně jako komorní bydlení ve viladomech. Součástí projektu je také park a již fungující mateřská školka s kapacitou pro šedesát dětí.

www.afi-europe.eu
www.byty-trebesin.cz

AFI EUROPE Czech Republic je předním investorem a developerem v oblasti komerčních a bytových nemovitostí. V České republice společnost působí od roku 1997, kde dokončila celou řadu úspěšných projektů: nákupní centra Palác Flora a AFI Palác Pardubice, rezidenční komplexy Korunní Dvůr, Tulipa Rokytka, Tulipa Modřanská rokle a Tulipa City nebo logistický park D8 European Park. Na poli kancelářských nemovitostí AFI EUROPE Czech Republic dosud realizovala tři fáze administrativního centra Classic 7 Business Park, AFI Karlín a AFI Vokovice v Praze 6 - Veleslavíně. Aktuálně je ve výstavbě devatenáctipodlažní budova A v multifunkčním projektu AFI City ve Vysočanech na bývalém brownfieldu u stanice metra Kolbenova. V procesu výstavby je také rezidenční projekt Tulipa Třebešín v Praze 3 a připravuje se výstavba Tulipa Karlín v Praze 8.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606