SCHNEIDER ELECTRIC ZÍSKAL NEJVYŠŠÍ OCENĚNÍ V SOUTĚŽI IF DESIGN AWARD 2020

Vydáno dne: 13. 2. 2020 10:19 Schneider Electric

LED pracovní světlo Thorsman získalo hlavní cenu Gold Design Award 2020 v kategorii Nástroje. Nezávislá odborná porota prestižní mezinárodní soutěže iF DESIGN AWARD ocenila zejména jeho inteligentní plastový rám, který je zároveň dostatečný pro uložení kabelu, chrání lampu před poškozením a umožňuje jednoduchou a variabilní manipulaci.

Vítěze soutěže iF DESIGN AWARD vybíralo 78 nezávislých odborných porotců z oblasti designu, průmyslu a architektury z 20 zemí světa. V německém Hamburku posuzovali společně celkem 7 298 produktů. Světlo Thorsman Worklight společnosti Schneider Eletric je jedním ze 75 vítězů. Ocenění budou předána 4. května v rámci iF design award night 2020 v Berlíně.

Geniálnost v jednoduchosti
Na porotu zapůsobila jednoduchost a důmyslnost produktu. Ten je tvořen z běžné plastové půlené trubky, která je lehká, přitom dostatečně robustní, aby chránila kabel i LED lampu. Trubkový rám je zároveň důmyslnou rukojetí, která uživateli umožňuje snadnou manipulaci s produktem, i v případě, že je lampa horká. Díky inteligentnímu rámu lze pracovní světlo Thorsman umístit stabilně na zem nebo na stojan, integrovaný hák pak poslouží k zavěšení. Pracovní světlo lze nastavit do několika pozic a otáčet s ním, aby bylo zajištěno přesné a přímé osvětlení. Produkt se snadno přepravuje, přenáší, skladuje a své uplatnění najde například na stavbách, v dílnách, skladech, garážích, nemocnicích nebo sportovních zařízeních.

O iF Design Award
iF Design Award je už 67 let jedním z nejuznávanějších ocenění svého druhu za výjimečný design a originální řešení. Všechny oceněné produkty jsou zveřejněny na webu iF WORLD DESIGN GUIDE, v aplikaci iF design a od 2. do 10. května budou vystaven v rámci iF design exhibition v Cafe Moskau v Berlíně.

O Schneider Electric
Schneider Electric je hlavní hráč v oblasti digitální transformace, automatizace a řízení energií. Poskytuje řešení pro domácnosti, budovy, datová centra, infrastrukturu a průmysl. Společnost je zastoupena ve více než stovce zemí a je nezpochybnitelným lídrem ve správě napájení, zejména u zařízení s vysokým napětím, dále v oblasti zabezpečení napájení a automatizačních systémech. Poskytujeme integrovaná efektivní řešení, která kombinují energii, automatizaci a software. V rámci našeho globálního ekosystému spolupracujeme s největší komunitou partnerů, integrátorů a vývojářů. Díky naší otevřené platformě tak můžeme zajišťovat provozní efektivitu i kontrolu procesů v reálném čase. Věříme, že skvělí lidé a partneři dělají ze Schneider Electric stejně tak skvělou společnost a že máš závazek vůči inovacím, rozmanitosti a udržitelnosti zaručuje, že heslo Life is on platí všude, pro každého a v každém okamžiku. Více na www.se.com.

IF AWARD 2020_WORK LIGHT_01.jpg
IF AWARD 2020_WORK LIGHT_02.jpg
IF AWARD 2020_WORK LIGHT_03.jpg
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ