CBRE FINANČNĚ PODPOŘÍ KLUB SVOBODNÝCH MATEK

Vydáno dne: 20. 3. 2020 12:59 CBRE

Právě teď v ČR i na celém světě řešíme pandemii koronaviru a všichni přemýšlíme nad tím, jak ochránit sebe a své blízké. Česká vláda rozhodla o uzavření škol, většiny obchodů a služeb. Kdo může, pracuje z domova, ale ne všichni mají stejné možnosti a příležitosti. Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, se proto rozhodla finančně podpořit ženy z Klubu svobodných matek, které jsou na výchovu dětí úplně samy a nyní se často dostávají do tíživé finanční situace. Podle dostupných informací a organizací, podporujících tuto skupinu lidí, může totiž ošetřovné pro některé samoživitelky stačit akorát tak na zaplacení nájmu.

„V době, kdy nás obklopuje více negativních zpráv než pozitivních, chceme i my být aktivní a pomáhat. Rozhodli jsme se proto navázat spolupráci s Klubem svobodných matek, který podporuje ženy samoživitelky. Ty se totiž musí postarat o své děti i v současné době, kdy nemohou docházet do zaměstnání. Organizace jim poskytuje jednorázovou pomoc ve výši 2 000 Kč. Naše společnost, která působí na českém trhu již 21 let, finančně podpoří 21 z nich. Nicméně pouhým vyčleněním 42 000 korun naše spolupráce nekončí. Vyzvali jsme také naše zaměstnance, partnery a klienty, aby se k nám v tomto projektu připojili. Věřím proto, že celková pomoc těmto rodinám bude ještě větší," komentuje Clare Sheils, generální ředitelka CBRE pro Českou republiku.

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Los Angeles, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic (z hlediska výnosů za rok 2019). S přibližně 100 000 zaměstnanci poskytuje služby majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům prostřednictvím více než 530 poboček po celém světě (do tohoto součtu nejsou započteny dceřiné společnosti). Společnost CBRE poskytuje širokou škálu integrovaných služeb od správy a údržby nemovitostí, obchodních transakcí, projektového managementu, investičního managementu přes oceňování nemovitostí, pronájmu a prodeje nemovitostí, strategického poradenství až po hypoteční a developerské služby. S téměř 350 zaměstnanci CBRE v České republice spravuje téměř 75 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,2 mil. m2. Pro více informací navštivte internetové stránky společnosti na www.cbre.cz.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606