PANDEMII NAVZDORY: AFI EUROPE ZAJISTILA PŘEDÁNÍ NOVĚ DOKONČENÝCH BYTŮ V PROJEKTU TULIPA TŘEBEŠÍN

Vydáno dne: 3. 7. 2020 11:40 AFI EUROPE

Společnost AFI Europe předává od poloviny dubna dokončené byty ve 3. fázi projektu Tulipa Třebešín v Praze 3 novým majitelům, a to i přes probíhající pandemii Covid-19. Developer přijal veškerá nezbytná opatření, aby převzetí proběhlo bezpečně a podle původního časového plánu. Noví obyvatelé tak nebudou muset otálet se stěhováním. Klíče od nemovitostí si již převzalo 109 z celkem 133 majitelů.

Všechny byty ve velikostech od 1+kk do 4+kk byly v předstihu prodány. Řada nových majitelů již počítala s předpokládaným termínem stěhování, takže jsme je nechtěli zklamat. Udělali jsme vše potřebné, aby převzetí mohlo proběhnout. A zpětná reakce od klientů nás velmi potěšila," komentuje Elena Pisotchi, obchodní a marketingová manažerka AFI Europe.

Devítipodlažní bytový dům 3. fáze je součástí rozsáhlého rezidenčního projektu Tulipa Třebešín, který dohromady zahrnuje čtyři etapy výstavby o 750 standardních bytech a dalších 25 luxusních bytech v 5 viladomech. Součástí projektu je také park a již fungující mateřská školka s kapacitou pro šedesát dětí.

www.afi-europe.eu
www.byty-trebesin.cz

AFI EUROPE Czech Republic je předním investorem a developerem v oblasti komerčních a bytových nemovitostí. V České republice společnost působí od roku 1997, kde dokončila celou řadu úspěšných projektů: nákupní centra Palác Flora a AFI Palác Pardubice, rezidenční komplexy Korunní Dvůr, Tulipa Rokytka, Tulipa Modřanská rokle a Tulipa City nebo logistický park D8 European Park. Na poli kancelářských nemovitostí dosud realizovala tři fáze administrativního centra Classic 7 Business Park, AFI Karlín a AFI Vokovice. Aktuálně je ve výstavbě devatenáctipodlažní budova AFI City 1 ve Vysočanech na bývalém brownfieldu u stanice metra Kolbenova. V procesu výstavby je také rezidenční projekt Tulipa Třebešín v Praze 3 a vlajkový projekt v oblasti nájemního bydlení pod názvem Tulipa Karlín v Praze 8.

Kontakt:

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606
email: denisa.kolarikova@crestcom.cz

Kamila Čadková
Account Director
Gsm: +420 731 613 609
email: kamila.cadkova@crestcom.cz

Tulipa Třebešín_3.fáze_ilustr.foto.jpg
Tulipa Třebešín_vzor.byt_1kk.jpg
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ