HSF SYSTEM DOKONČILA PROJEKTY NA SLOVENSKU ZA PŮL MILIARDY KORUN

Vydáno dne: 2. 7. 2020 12:24 HSF System a.s.

Společnost HSF System SK, která je dceřinou společností HSF System, realizovala jako generální dodavatel výstavbu obchodního domu ASKO – NÁBYTEK v obchodním centru Hobby Park Prešov na Slovensku. Je to pro ni v pořadí již třetí projekt v této obchodní zóně. Všechny objekty zde vyrostly za necelé dva roky. Developerem je slovensko-rakouská společnost Atrios.

Zastavěná plocha nákupního areálu Hobby Park Prešov, kde se nacházejí obchodní jednotky Hornbach, SIKO koupelny a nově i ASKO - NÁBYTEK, je téměř 80 000 m2. Výstavba trvala od října 2018 do června 2020. Celkový objem všech tří zakázek, které zde realizovala společnost HSF System SK, přesáhl hodnotu více než 500 mil. korun.

„Dlouholeté zkušenosti, významné reference, stabilní tým odborníků a vysoká kvalita realizovaných projektů stojí za příležitostí podílet se v takové míře na rozvoji prešovského nákupního centra. Byli jsme vybráni ve všech třech tendrech u tří různých klientů, a stali jsme se tak generálním dodavatelem objektů v celém obchodním centru Hobby Park Prešov," říká Tomáš Kosa, jednatel společnosti HSF System SK.

Prodejna ASKO - NÁBYTEK byla v Prešově otevřena na konci června 2020. Na celkové ploše 8 000 m2 je z více než dvou třetin připravena prodejní zóna. Komfortní parkování pak zákazníkům zajistí prostorné parkoviště, které pojme zhruba 200 automobilů. Německý řetězec ASKO - NÁBYTEK postavil v areálu Hobby Parku již svou osmou prodejnu na Slovensku.

„Hobby Park Prešov je výjimečná stavba jak svým umístěním v lokalitě, tak rovněž přínosem pro obyvatele třetího největšího města na Slovensku, Těší nás, že to ohodnotila i mezinárodní odborná veřejnost dvakrát zlatým uznáním CIJ AWARDS 2019 a HOF AWARDS 2020 jako Best Retail Development," uvádí Vladimír Jakša, managing director společnosti Atrios.

Foto_Hobby Park Prešov_1.jpg
Foto_Hobby Park Prešov_2.jpg
Foto_Hobby Park Prešov_3.jpg
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ