GEOSAN DEVELOPMENT: NA KOMORNÍM PROJEKTU REZIDENCE NEKLANKA ZAVLÁLA GLAJCHA

Vydáno dne: 31. 7. 2020 9:56 GEOSAN DEVELOPMENT

Výstavba Rezidence Neklanka v Praze 5 postupuje podle plánu, takže již nyní dokončila společnost Geosan Development hrubou stavbu dvou bytových domů se čtyřmi nadzemními podlažími přímo u hranice lesa mezi původní vilovou zástavbou v Radlicích. Z celkem 31 bytů v dispozicích od 1+kk do 4+kk jsou v prodeji poslední tři volné jednotky. Předpokládaný termín dokončení je v 1. čtvrtletí příštího roku.

„S potěšením sledujeme, že navzdory současné pandemii probíhá výstavba i prodej bytů v Rezidenci Neklanka bez komplikací. Zájemci o nové bydlení kvitují především atraktivní lokalitu kousek od Anděla se skvělou dopravní dostupností i občanskou vybaveností, a dále vysoký standard nabízených bytů. V projektu klademe důraz na přírodní barvy a materiály s ohledem na ráz okolní krajiny. Chybět nebude ani vlastní zahrada navazující na les. Každý byt má k dispozici vlastní balkon, terasu anebo předzahrádku," komentuje Jiří Baloun, vedoucí prodeje a marketingu společnosti Geosan Development.

Dva solitérní domy, za jejichž návrhem stojí architektonické studio Atelier Slavíček Architekt, disponují parkovištěm, sklepy a kočárkárnou. Nachází se u tramvajové zastávky Laurová nedaleko stanic metra B Radlická a Anděl. V jejich okolí je v provozu celá řada vzdělávacích institucí včetně mateřských škol. Pár minut chůze od projektu leží sportovní areál s plaveckým bazénem, fitness centrem, tenisovými kurty a hřištěm pro florbal i futsal. Golfové hřiště v Motole či fotbalový klub Motorlet Praha jsou vzdálené několik minut jízdy autem. K pěší turistice lákají přírodní oblasti Paví vrch či Prokopské údolí.

www.rezidence-neklanka.cz
www.geosan-development.cz

Společnost Geosan Development působí na českém trhu rezidenčních nemovitostí více než 20 let. Od svého založení v roce 1998 již dokončila 21 novostaveb s celkem 2 300 byty. Developer aktuálně staví komorní projekt Rezidence Neklanka na rozhraní pražského Smíchova a Radlic a zahájil prodej bytů v projektu Villa Střížkovská. V různých stupních přípravy má další projekty s cca 1 000 bytů v atraktivních lokalitách širšího centra Prahy. Vedle toho působí také v regionech: v Choťánkách u Poděbrad nabízí k prodeji stavební parcely. V říjnu 2018 navíc společnost rozšířila spektrum svého podnikání o kancelářské nemovitosti, když koupila administrativní komplex Nagano Park v Praze 3 s celkovou plochou 26 000 metrů čtverečních.

Denisa Kolaříková
Gsm: +420 731 613 606