CZ SK EN

MULTIMEDIÁLNÍ SHOWROOM BB CENTROOM USPĚL V SOUTĚŽI FÉNIX CONTENT MARKETING

Vydáno dne: 6. 8. 2020 13:48 PASSERINVEST GROUP

Investiční a developerská společnost PASSERINVEST GROUP, a.s., uspěla se svým projektem multimediálního showroomu BB Centroom v soutěži Fénix content marketing. Projekt se výborně umístil ve dvou kategoriích – zvítězil v oborové kategorii Real Estate a zároveň byl oceněn třetím místem v kategorii Nejlepší distribuce firemního obsahu.

Soutěž Fénix content marketing každoročně uděluje ceny v oblasti content marketingu, přičemž oceňuje kreativitu, myšlenku i celkovou kvalitu zpracování konkrétního projektu. Ocenění je vždy jak pro zadavatele, tak pro realizátora projektu, čímž Fénix oceňuje rovněž kvalitní spolupráci vedoucí k vynikajícím výsledkům. Do letošního 7. ročníku dorazilo celkem 173 přihlášek ve 30 různých kategoriích, které porota složená z 36 porotců hodnotila ve dvou kolech.

Společnosti PASSERINVEST GROUP, a.s., se podařilo uspět ve dvou kategoriích. Její multimediální showroom s názvem BB Centroom sloužící mimo jiné k prezentaci BB Centra se stal vítězem oborové kategorie Real Estate, a porota ho rovněž ocenila třetím místem v kategorii Nejlepší distribuce firemního obsahu. „Jsem velmi potěšena, že porota ocenila náš inovativní přístup k prezentaci firemního obsahu prostřednictvím jedinečné multimediální místnosti, která dodává návštěvníkům pocit, že jsou součástí reálného prostředí. Díky našemu BB Centroomu jsme schopni zájemcům z řad našich klientů, odborníků, studentů i široké veřejnosti velmi názorně předvést současný stav i budoucí rozvoj BB Centra a během několika minut na jednom místě virtuálně navštívit sportoviště, školu, parky i dětská hřiště či ukázat současnou architekturu nebo zájemcům nabídnout kancelářské nebo retailové prostory," vyjádřila se k ocenění Kristýna Samková, Head of PR and Marketing, Passerinvest Group, a.s.

Výsledky letošního ročníku soutěže Fénix content marketing byly vyhlášeny 30. července 2020. S ohledem na aktuální koronavirovou situaci letos neproběhne slavnostní galavečer, ale jednotlivá ocenění budou předána během 15 menších eventů konaných v srpnu.

Více informací a fotografie v tiskové kvalitě Vám poskytne:

Kristýna Samková, Head of PR and Marketing dept.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Tel.: (+420) 221 582 111
E-mail: Kristyna.Samkova@Passerinvest.cz
www.passerinvest.cz, www.bbcentrum.cz

Marcela Štefcová
Crest Communications a.s.
Mobil: (+420) 731 613 669
E-mail: marcela.stefcova@crestcom.cz

O společnosti

Passerinvest Group, a. s., je ryze česká investiční a developerská společnost založená a vedená Radimem Passerem. Passerinvest Group považuje za svou společenskou odpovědnost působit jako oborová ale i společenská autorita jak v roli dlouhodobého partnera města s cílem proměny často neutěšeného území v příjemnou a uživatelsky přívětivou lokalitu, tak v roli vzdělávací, podporující i moderující ve společenský důležitých oblastech, jakými jsou například rozvoj ČR prostřednictvím dopravní iniciace nebo edukace v oblasti zdraví a lidských hodnot. Passerinvest Group je jako odpovědný urbanistický developer spojována od roku 1998 převážně s BB Centrem v Praze 4, které je jedním z největších a nejúspěšnějších urbanistických projektů nejen v České republice, ale v celé Evropě.
Dalším významným projektem v portfoliu společnosti Passerinvest Group jsou Nové Roztyly. Současný brownfield bývalého areálu Interlov, kde by v budoucnosti mělo vzniknout místo s příjemným bydlením s velkým poměrem zeleně, doplněný o služby široké veřejnosti a administrativní funkci. Mimo projekty v Praze, společnost vybudovala a vlastní i ostravský administrativní objekt Nová Karolina Park.
Principy městské výstavby a dlouhodobě udržitelný rozvoj Prahy i České republiky jsou součástí vize společnosti Passerinvest Group, která si díky svému odpovědnému přístupu vybudovala velmi dobré jméno jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom kvalita realizovaných projektů a vysoká úroveň poskytovaných služeb, ale i smysl pro fair-play, zákaznický přístup a zejména zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.

Soubory ke stažení

Obrázky
BB CENTROOM showroom model a projekce__3.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce__3.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_2.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_2.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_4.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_4.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_5.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_5.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_6.jpg
BB CENTROOM showroom model a projekce_6.jpg
Model a projekce BB CENTROOM.jpg
Model a projekce BB CENTROOM.jpg
Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.