FOTOGRAFICKÁ TISKOVÁ ZPRÁVA Z GALAVEČERA: PRESTIŽNÍ SOUTĚŽ „BEST OF REALTY – NEJLEPŠÍ Z REALIT“ ZNÁ VÍTĚZE 22. ROČNÍKU

Vydáno dne: 18. 2. 2021 13:00 BEST OF REALTY

Při slavnostním večeru byly včera v přímém přenosu z pražského virtuálního studia Spojka Karlín vyhlášeny výsledky a předána ocenění nejlepším projektům českého realitního trhu za rok 2020 v již 22. ročníku soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“. Ta se v tuzemsku považuje za nejprestižnější ve svém oboru. Přestože se pandemie koronaviru nepromítla ani do kvality přihlášených projektů, ani do jejich počtu, na samotný galavečer měla velký vliv: poprvé v historii soutěže byli její organizátoři okolnostmi donuceni přesunout vyhlášení výsledků z tradičního listopadu až na únor, navíc do online prostoru. Díky tomu však mohli zpřístupnit ceremoniál většímu počtu diváků. O výsledcích rozhodla desetičlenná odborná porota v čele s Dr. Tomášem Drtinou (agentura Incomind). Členy jury byli zástupci Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), České rady pro šetrné budovy, bankéřů, realitních makléřů a poradenských společností.

Nominace ve 22. ročníku získalo pět desítek projektů ve čtyřech základních kategoriích (Rezidenční projekty, Nová administrativní centra, Hotely a Skladové a průmyslové areály). Dále byla udělena Zvláštní cena poroty, Cena ARTN „Award for Excellence", Cena čtenářů a také ocenění Environmentální projekt roku. Současně byla v rámci soutěže uvedena další osobnost do Síně slávy. Mezi vítěze se tentokrát více než dříve dokázaly prosadit projekty napříč celou Českou republikou: kromě pražských byly oceněny i projekty v Liberci, Brně, Chebu, Pardubicích a Dobšicích u Znojma. Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality nominovaných projektů byly rozvoj lokality, urbanistické a architektonické řešení včetně vnitřních dispozic, kvalita realizace a v neposlední řadě také úspěšnost na realitním trhu a ohleduplnost vůči životnímu prostředí. Soutěž jako každoročně probíhala pod odbornou záštitou Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí.

Kompletní výsledky soutěže na https://www.bestofrealty.cz/clanky/vysledky-2020

Moderátoři galavečera Adam Nedvídek a Lucie Koňaříková oznamují výsledky kategorie Rezidenční projekty menšího rozsahu (do 50 bytových jednotek) za přítomnosti člena odborné jury a garanta kategorie Petera Višňovského (Lexxus) /uprostřed/ a Milana Haška (ředitel útvaru Veřejný sektor a realitní obchody České spořitelny, generálního partnera soutěže) - vpravo. Se zástupci oceněných projektů ve všech kategoriích se organizátoři vždy spojili online v přímém přenosu.

Organizátoři soutěže (David Krejčí - zcela vpravo, vedle něj Jana Hrabětová - ředitelka soutěže) spolu s předsedou odborné poroty Tomášem Drtinou (agentura Incomind - uprostřed) vyhlašují držitele Zvláštní ceny poroty. Tím se stalo Vinařství LAHOFER v Dobšicích u Znojma.

Akad. architekt David Vávra, který se stal držitelem Ceny Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), měl z ocenění neskrývanou radost a přišel si pro něj osobně. Vedle něj Zdeňka Klapalová (prezidentka ARTN), která mu skleněnou trofej předávala.

Do Síně slávy byl v rámci 22. ročníku soutěže uveden Radim Passer - investor, developer a filantrop, zakladatel společnosti Passerinvest Group. Ta stojí zejména za úspěšným polyfunkčním projektem BB Centrum v Praze 4, kde na původním brownfieldu vznikla živá polyfunkční městská čtvrť. Ocenění R. Passerovi osobně předal v BB Centru Miroslav Linhart (Deloitte – Partner Síně slávy pro rok 2020).

Více informací:

www.bestofrealty.cz

Jana Hrabětová, tel.: 603 168 342, e-mail: jana.hrabetova@bestofrealty.cz

Crest Communications

online tiskové středisko:

www.crestcom.cz/cz/klient/?id=5

Kamila Čadková, tel.: 731 613 609, e-mail: kamila.cadkova@crestcom.cz

(odtud si lze také stáhnout fotografie oceněných projektů)

fo19.jpg
Do Síně slávy byl v rámci 22. ročníku soutěže uveden Radim Passer - investor, developer a filantrop, zakladatel společnosti Passerinvest Group. Ta stojí zejména za úspěšným polyfunkčním projektem BB Centrum v Praze 4, kde na původním brownfieldu vznikla živá polyfunkční městská čtvrť. Ocenění R. Passerovi osobně předal v BB Centru Miroslav Linhart (Deloitte – Partner Síně slávy pro rok 2020).
IMG_3536.jpg
Vyhlášení výsledků kategorie Skladové a průmyslové areály. Uprostřed Silvie Marešová (Colliers), členka poroty a garantka kategorie, vedle ní vpravo Jan Hřivnacký (CBRE – partner galavečera).
IMG_3630.jpg
Vyhlášení výsledků kategorie Hotely. Uprostřed Ondřej Špaček (agentura KROKEM), člen poroty a garant kategorie, vedle něj vpravo Lukáš Školoud (ELITE BATH+KITCHEN – partner galavečera). Na obrazovce Serge Borenstein (Karlín Group) přebírající cenu za 1. místo (projekt THE FIZZ Student House).
IMG_3677.jpg
Vyhlášení výsledků kategorie Nová administrativní centra. Uprostřed Ondřej Vlk (Knight Frank), člen poroty a garant kategorie, vedle něj vpravo Tomáš Běhounek (bnt attorneys in CEE – partner galavečera).
IMG_3759.jpg
IMG_3802.jpg
IMG_3837.jpg
Vyhlášení výsledků kategorie Rezidenční projekty většího rozsahu (od 51 bytových jednotek). Uprostřed Veronika Marková (Česká spořitelna), členka poroty, vedle ní vpravo Timur Zaslavský (KOPF Advisory – partner galavečera).
IMG_3848.jpg
Vyhlášení výsledků Ceny čtenářů. Uprostřed Michal Franc (MENHART REAL ESTATE MARKETING –partner galavečera), vedle něj vpravo Jana Hrabětová, ředitelka soutěže.
IMG_3890.jpg
Vyhlášení výsledků kategorie Environmentálně šetrný projekt. Cenu vyhlašuje Simona Kalvoda (Česká rada pro šetrné budovy), členka poroty a garantka kategorie).
IMG_3910.jpg
Organizátoři soutěže (David Krejčí – zcela vpravo, vedle něj Jana Hrabětová – ředitelka soutěže) spolu s předsedou odborné poroty Tomášem Drtinou (agentura Incomind – uprostřed) vyhlašují držitele Zvláštní ceny poroty. Tím se stalo Vinařství LAHOFER v Dobšicích u Znojma.