KB POJIŠŤOVNA PŘINÁŠÍ ZVÝHODNĚNÁ POJIŠTĚNÍ ŽIVOTA A MAJETKU

Vydáno dne: 1. 4. 2021 13:18 KOMERČNÍ BANKA

KB Pojišťovna ve spolupráci s Komerční bankou přináší zvýhodnění nabízených pojištění. V případě životního pojištění MojeJistota získají klienti dvojnásobné plnění při závažných onemocněních. U MojePojištění majetku se jedná o 30% slevu po celou dobu trvání smlouvy při společném sjednání pojištění nemovitosti a domácnosti. Nabídka platí od 1. dubna do konce května 2021.

O nutnosti mít sjednané pojištění slýcháme každý den. Jen v roce 2020 bylo hlášeno více než 260 tisíc škodních událostí na majetku za téměř 11 miliard korun. „Žijeme ve velmi nejisté době, řada lidí přišla o možnost výdělku, ohrožují nás nemoci, a to nejen ty pandemické. Právě v tomto okamžiku se více než kdy jindy ukazuje, jak významné je mít nějakou záchrannou síť, která nás podrží v těch nejtěžších chvílích. Alespoň finančně," uvádí Zdeněk Doboš, člen představenstva pojišťovny. KB Pojišťovna tak ve spolupráci s Komerční bankou připravila zvýhodněnou nabídku pro svá pojištění života a majetku.

Od 1. dubna až do konce května si mohou zájemci sjednat MojePojištění majetku se slevou až 30 %. U životního pojištění MojeJistota na ně čeká dvojnásobné plnění při závažných onemocněních - sjedná-li si klient připojištění vážného onemocnění např. na 200 000 Kč, při pojistné události mu pojišťovna vyplatí 400 000 korun. Nabídka je po dobu jejího trvání k nalezení na stránkách www.kb.cz/pojisteni. Klienti banky mohou obě uvedená pojištění sjednat z pohodlí domova po telefonu se svým bankéřem.

Moderní pojištění MojeJistota je kombinací životního, úrazového a nemocenského pojištění v jednom. Jeho výhodou je především flexibilita, která umožňuje změnit rozsah a výši pojistného dle aktuální životní situace. Součástí pojištění je i lékařská asistence či konzultace. Na jedné smlouvě lze navíc pojistit i děti.

MojePojištění majetku jako jediné na českém trhu přináší plnění škod na nemovitosti bez limitu. Vztahuje se přitom na běžné pojistné události, jako je požár, povodeň, výbuch, úder blesku, i na poškození vichřicí. Pojištění je navíc unikátní tím, že zajistí nejen náhradu pojištěného majetku, ale v době odstraňování následků události pomůže i s úhradou dočasného ubytování či splátek úvěru.

Příklad: Když by si pan Karel z Jindřichova Hradce sjednal pojištění domácnosti a nemovitosti ve variantě Komfort s parametry:
• byt o celkové ploše 53 m2,
• povodňová zóna 1 - minimální nebezpečí,
• základní rizika včetně krádeže, vandalismu a elektrických nebezpečí jako je přepětí či úder blesku,
• pojistné plnění u nemovitosti: bez limitu,
• pojistná částka pro krytí domácnosti 500 000 Kč,
• výše spoluúčasti 5 000 Kč,

Pan Karel by tak platil pojistné ve výši 53 Kč za nemovitost a 90 Kč za domácnost.

108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBOLTON CZECHIA, RIO MARE, BOROTALCOBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDRŮBEŽÁŘSKÝ ZÁVOD KLATOVYDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOF Awards 2019HOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEIROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFAMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLSDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVENTURE CLUB INVESTVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISS