MILKA BUBBLY ZÍSKALA CENU ZA INTERAKTIVNÍ VIDEOMAPPING A INSPIROVALA MLADÉ MÓDNÍ NÁVRHÁŘE

Vydáno dne: 3. 10. 2013 1:13 VZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGU

Čokoládová novinka plná bublinek – Milka Bubbly – získala na festivalu VZÁŘÍ ocenění za nejlepší tematický videomapping. Interaktivní projekce na fasádu historického domu byla inspirována čokoládovými bublinkami stejně jako zajímavá módní přehlídka. Ta byla součástí finálového večera a představila kreativní modely z netradičních materiálů na téma Milka Bubbly.

Vítěznou videomappingovou projekci odstartovali sami diváci - jejich úkolem bylo rozpumpovat dobrou náladu a co nejrychleji nafouknout balon symbolizující právě čokoládovou bublinku. Jeden z diváků se přesně v duchu motta Troufni si na jemnost o svoji čokoládovou odměnu rozdělil s publikem. Pak už se secesní fasáda bývalé Občanské besedy doslova zalila čokoládovými bublinkami. Dobrou náladu zprostředkovaly návštěvníkům festivalu videomappingové kreace z dílny Cube Vision a vítězství svědčí o tom, že se líbily i odborné porotě festivalu.

„Těší nás, že se Milce jako inovativní značce podařilo na festivalu VZÁŘÍ, který také přináší inovativní myšlenky a technologie, uspět s interaktivním videomappingem, komentuje úspěch Markéta Kristlová, Brand Manager Milka CZ/SK.

Motivy čokolády Milka Bubbly se objevily i na módní přehlídce, která čerpala inspiraci právě z této bublinkové novinky. Studenti Vyšší odborné školy obalové techniky ve Štětí před tisíci návštěvníky předvedli své modely z netradičních obalových materiálů. Podařilo se jim nejen využít specifických materiálů a technik, ale i skvěle propojili světelné elementy a okouzlení čokoládovými bublinkami. Autorka vítězného modelu s názvem „Pruhy z fialové duhy" Kristýna Štěchová získala za nejlepší ztvárnění Milka Bubbly při výrobě koktejlových šatů šek na 10 000 Kč.

Festival VZÁŘÍ, přehlídka všech forem světla a vidomappingu, tedy speciálních projekcí na objekty nebo budovy, se konal od 24. do 28. září 2013 v centru Olomouce. Součástí festivalu byly další zajímavé doprovodné akce, výstavy, koncerty či open-air kino. Více najdete na webu www.vzari.cz a pokud se chcete dozvědět více o Milce, tak navštivte její fanpage na Facebooku https://www.facebook.com/Milka.cz.sk.

O společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o.
Společnost Mondelez Czech Republic s.r.o. je součástí společnosti Mondelēz International, Inc., která je předním výrobcem cukrovinek a snacků, jehož obrat v roce 2012 činil 35 miliard amerických dolarů. Mondelēz International, nástupce společnosti Kraft Foods Inc., přináší radostné okamžiky lahodné chuti spotřebitelům ve 165 zemích a patří k největším světovým výrobcům čokolády, sušenek, žvýkaček, bonbonů, kávy a rozpustných nápojů. Patří jí značky, jejichž hodnota se vyjadřuje v miliardách dolarů a mezi něž patří čokoláda Milka a Cadbury Dairy Milk, káva Jacobs, sušenky LU, Nabisco a Oreo, rozpustné nápoje Tang a žvýkačky Trident. Mondelēz International je hrdá na své zařazení do akciových indexů Standard and Poor's 500, NASDAQ 100 a Dow Jones Sustainability Index. Více na www.mondelezinternational.com a www.facebook.com/mondelezinternational.

Jaroslava Hájková
Mondelez Czech Republic s.r.o.
Email: jhajkova@mdlz.com

Andrea Pitronová