PŘI REFINANCOVÁNÍ PROJEKTU P1 INDUSTRY PARK V BRATISLAVĚ POSKYTOVALA PRÁVNÍ KANCELÁŘ WOLF THEISS PRÁVNÍ SLUŽBY VÝZNAMNÉ FINANČNÍ INSTITUCI - PPF BANCE

Vydáno dne: 18. 11. 2015 12:45 WOLF THEISS

Způsob, kterým PPF Banka provedla refinancování zařízení pro víceúčelový průmyslový park v Bratislavě, vlastněný mezinárodním nemovitostním fondem AlfaGroup, je skvělou ukázkou toho, jak je právní kancelář Wolf Theiss schopná při mezinárodních transakcích podpořit české společnosti. Využívá při tom síť svých kanceláří ve třinácti zemích střední a východní Evropy.

V úzké spolupráci se svou bratislavskou kanceláří poskytovala pražská kancelář Wolf Theiss právní služby týkající se struktury transakce, české právní dokumentace pro půjčku a slovenské dokumentace týkající se jejího zajištění.

Regionální expert kanceláře Wolf Theiss, v oboru bankovnictví a finance, Mills Kirin transakci komentoval: „Slovenský trh je letos velmi atraktivní a mnoho českých bank a podniků se chopilo příležitosti nejen na Slovensku, ale v celém středoevropském regionu. To, že pražská kancelář Wolf Theiss pomohla uzavřít další podobnou transakci, ukazuje její schopnost podpořit české půjčovatele kdekoliv, kde chtějí operovat." Transakce byla uzavřena 5. října 2015.

Tým Wolf Theiss pro tuto transakci vedl z Prahy Mills Kirin (Counsel), působila v něm jeho pražská kolegyně Ivana Lobotková (Associate) a kolegové z bratislavské kanceláře Luboš Frolkovič (Partner) a Marián Šulík (Associate).

Advokátní kancelář Wolf Theiss, založená v roce 1957, patří k předním právnickým firmám v regionu střední a východní Evropy se zaměřením na mezinárodní obchodní právo. Ve čtrnácti pobočkách v Albánii, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, České republice, Chorvatsku, Maďarsku, Polsku, Rakousku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku a Ukrajině pracuje více než 340 právníků pro lokální a mezinárodní klienty z oblasti průmyslu, obchodu a služeb i ze sektoru bankovnictví a pojišťovnictví. V průniku práva a ekonomiky nalézají právníci Wolf Theiss komplexní a konstruktivní řešení na bázi právního, finančního a podnikatelského know-how.
www.wolftheiss.com

Pro více informací prosím kontaktujte:

Tomáš Hečko
Account Director