FIDELITY: GLOBAL MEDIA FORUM 2015 V LONDÝNĚ

Vydáno dne: 18. 12. 2015 16:27 CREST COMMUNICATIONS

Fidelity International, globální lídr v oblasti investic, pořádal v listopadu 2015 třetí ročník mezinárodní konference Media Forum 2015. Pozvání do Londýna na setkání s nejlepšími investičními experty a předními CIO společnosti přijalo více než 90 novinářů z celého světa. Mezi nimi bylo také šest novinářů z České republiky, které doporučila agentura Crest Communications.

Obsahem konference byly v první řadě odborné prezentace na nejaktuálnější témata jak z tradičních, tak rozvíjejících se investičních trhů. Za pozornost stály speciálními interaktivní formáty jako například panel Answers to the Global Retirement Challenge či hlasování mezi třemi možnostmi s otázkou Where to invest?. Všechny účastníky pochopitelně velmi zaujaly výhledy investičních expertů pro rok 2016.

Dvoudenní konference probíhala v hotelu Double Tree by Hilton, vedle Toweru v londýnské City. Reakce všech účastníků potvrzují, že lokace, náplň i doprovodný program byly zvoleny ze strany Fidelity naprosto precizně, akce byla pro všechny novináře velice přínosná. Snad jenom ten ranní běh Londýnem kolem Toweru a Temže neměl tak širokou účast, jak organizátoři předpokládali. I když počasí bylo příznivé, běhu se zúčastnilo pouhých osm novinářů. Může nás těšit, že Češi projevili sportovního ducha: tři z nich byli z České republiky!

Fidelity Media Forum 2015_2.jpg
Fidelity Global Media Forum 2015 - Londýn