CZ SK EN

NATÁČENÍ POŘADU MODEL STORY A VELKÁ MÓDNÍ PŘEHLÍDKA UŽ TUTO SOBOTU V OLYMPIA TEPLICE

Vydáno dne: 14. 1. 2016 10:53

Obchodní centrum Olympia Teplice hostí v sobotu 16. ledna televizní soutěžní pořad MODEL STORY, který objevuje nové modelingové hvězdy. Návštěvníci Olympia Teplice uvidí, jak vypadá skutečný natáčecí den se známými tvářemi českého showbyznysu. V rámci zajímavého celodenního programu bude připravená i velká módní přehlídka.

Netradiční zážitek čeká už tuto sobotu na všechny návštěvníky Olympia Teplice. Kamery, světla, adrenalin, populární osobnosti – opravdový natáčecí den se vším všudy! Televizní pořad MODEL STORY je nově vznikající show, která se začne vysílat v březnu 2016 na televizní stanici Prima LOVE a která si pro natáčení zvolila právě teplické obchodní centrum. Jedinečnou příležitost vidět naživo vznik originální televizní show o nových talentech modelingu tak budou mít úplně všichni návštěvníci Olympia Teplice.

Součástí celodenního zajímavého programu bude i velká módní přehlídka, při které zákazníci centra budou moci sledovat profesionální modelky z agentury Olga´s Model v nových kolekcích módních značek, jakou jsou Reserverd, Cropp, Orsay, New Yorker, Humanic nebo CCC. Jako host přehlídky vystoupí komik a kouzelník Richard Nedvěd a proběhne i vyhlášení soutěže o nákupy s Osmanym Laffitou, v které výherce získá dárkové poukazy v hodnotě 10 000 Kč a hodinu nákupů s módním návrhářem přímo v Olympia Teplice. Celým programem provede populární moderátor FTV Prima Tomáš Kraus.

„Jsem ráda, že právě naše obchodní centrum hostí tuto jedinečnou show,“ říká Jaroslava Konečná, marketingová manažerka Olympia Teplice, a dodává, „pro naše zákazníky je to jedinečná příležitost, jak nahlédnout do zákulisí příprav soutěže MODEL STORY, zúčastnit se zajímavého natáčení i skvělé módní přehlídky.“

Natáčení pořadu MODEL STORY bude v obchodním centru probíhat po celou sobotu 16. ledna a samotná módní přehlídka odstartuje ve 14 hodin.  Přijďte v sobotu do Olympia Teplice, užijte si prima den plný zábavy a buďte u toho!

Více informací a program zajímavých akcí v obchodním centru Olympia Teplice můžete sledovat

na www.olympiateplice.cz nebo na www.facebook.com/OlympiaTeplice.

Základní informace o obchodním centru Olympia Teplice:

Obchodní centrum Olympia Teplice bylo otevřeno v roce 2002 a v roce 2008 rozšířeno o novou obchodní pasáž. Na celková ploše více jak 36 000 m² nabízí svým zákazníkům téměř 70 obchodů a služeb (hypermarket, móda, obuv, sportovní móda a vybavení, drogerie, parfumerie, kůže a doplňky, klenoty a bižuterie, služby v oboru kosmetiky, kadeřnictví, oční optika, cestovní kancelář, lékárna a doplňky zdravé výživy, vybavení interiérů, nábytek, elektro, kavárny, italská restaurace, rychlé občerstvení, specializované prodejny s knihami, květinářství, dětský koutek). K obchodnímu centru patří i čerpací stanice a mycí linka. Pravidelně se zde konají doprovodné zábavní programy, vystoupení a módní přehlídky. Obchodní centrum je bezbariérově přístupné a nabízí pohodlné parkování s vyhrazeným prostorem pro rodiny s dětmi. Zdarma se do Olympia Teplice dostanete z centra města autobusem č. 12.

O společnosti CPI Group

CPI Group je jednou z předních českých realitních skupin zabývající se developmentem, investicemi a správou nemovitostí. Skupina působí na českém a slovenském trhu a své aktivity rozvíjí v oblasti rezidenčních nemovitostí, kancelářských objektů, obchodních center, hotelového segmentu a logistických center. CPI Group má za sebou realizaci řady úspěšných staveb. V současnosti spravuje přes 500 000 m2 maloobchodních ploch, 200 000 m² kanceláří, 18 hotelů, 12 600 nájemních bytů a přes 800 ha ploch pro lehký průmysl a skladování.

V oblasti maloobchodu patří k předním investorům a developerům. Vlastníkem nákupního centra Olympia Teplice je od poloviny roku 2011.

Pro další informace kontaktujte:

Jaroslava Konečná

Marketingová manažerka Olympia Teplice

telefon: +420 417 569 074

e-mail: Jaroslava.Konecna@cushwake.com

adresa: Srbická 464, 415 01 Teplice

Současní klienti
Referenční klienti
Crest Praha
Ostrovní 126/30, 110 00 Praha 1
tel.: +420 731 613 608
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: 2t9dhvu
Crest Ostrava
Tovární 537/8, 709 00 Ostrava–Mariánské Hory
tel.: +420 596 620 435 – 6
e-mail: zobrazit
ID datové schránky: tk7wthy
Crest Bratislava
Murgašova 3, 811 04 Bratislava
tel.: +421 904 283 825
e-mail: zobrazit
 
Jsme členem
Asociace Public Relations Agentur (APRA)
od 28. června 2005.
Držitelem CERTIFIKÁTU CMS 3
(Consultancy Management Standard)
od 13. prosince 2007.
Jsme členem celosvětové sítě
PR agentur IPRN od března 2007.
Tuto organizaci reprezentujeme
v České republice a na Slovensku.