FRANŠÍZOVÁ SÍŤ EXPRESKA SPOUŠTÍ KAMPAŇ PRO ŽENY

Vydáno dne: 31. 3. 2016 10:15 EXPRESKA

Franšízová síť dámských fitness center Expreska připravila v rámci své strategie pro nové i stávající klientky komunikační kampaň s názvem „Zamilujte se do Expresky“.

Kampaň, která odstartuje 1. dubna, má ženy před létem motivovat pro cvičení formou 30minutového kruhového tréninku. Do rozsáhlé sítě těchto dámských klubů chodí ženy každého věku a před létem se jejich úsilí zapracovat na své postavě zdvojnásobuje. Trenérky jim pomohou s individuálním aktivním cvičebním plánem a rovněž jim poskytnou osobní podporu a zkušenosti. Pro dvě nové členky, které přijdou společně, je od května připravena speciální sleva na jakékoli služby centra.

Cílem naší kampaně je pro stávající i nové klientky zatraktivnit současné služby a motivovat je ke cvičení, aby nadcházející plavkovou sezónu hravě zvládly se zdravým sebevědomím a bez ostychu," říká Martina Kodejšová, jednatelka Expresky.

Kampaň je podpořena vlastní propagací na internetových stránkách i na facebooku
a především prostřednictvím vybraných formátů v online i offline médiích.

Expreska je fitness centrum pro ženy, které přináší funkční třicetiminutový kruhový trénink po celé České republice na svých 25 pobočkách. Tato forma tréninku přináší ženám komplexní cvičební program, který zahrnuje prvky kardiovaskulárního a silového cvičení zároveň. Posiluje svaly, zpevňuje tělo, zrychluje metabolismus, spaluje tuky a pomáhá snižovat váhu. V klubech Expreska probíhá trénink na 8 hydraulických posilovacích strojích a 8 aerobních mezistanicích, které během pouhých třiceti minut kompletně procvičí všechny svalové skupiny. Tento způsob cvičení zahrnuje všechny důležité fáze tréninku - zahřátí, aerobní i silové cvičení a závěrečné protažení. Expreska svým klientkám přináší i výživové poradenství, které je plánováno individuálně, a tím vychází vstříc různorodým potřebám a požadavkům. www.expreska.cz

Crest Communications a.s.

Michaela Tomková