WOMEN´S LEADERSHIP BREAKFAST: INSPIRATIVNÍ DISKUSNÍ SETKÁNÍ TOP MANAŽEREK PŮSOBÍCÍCH V OBORU ENERGETICKY ŠETRNÉHO STAVEBNICTVÍ

Vydáno dne: 13. 5. 2016 13:03 ČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVY

Významné manažerky českého stavebnictví se sešly 12. května 2016 v hotelu Mosaic House, aby diskutovaly o roli žen při budování úspěšných firem, zabývajících se energeticky šetrnou výstavbou. Akci Women´s Leadership Breakfast uspořádala Česká rada pro šetrné budovy (CZGBC) ve spolupráci s organizací Women Public Space Prague (WPS). Účastnice setkání sdílely své zkušenosti s řízením společností z různých úhlů pohledu: od rodinné firmy přes nadnárodní korporaci až po mezinárodní architektonický ateliér.

Mezi hlavní diskutovaná témata patřila nejen role ženy při strategickém vedení a budování firmy, ale také výzvy a překážky, které musí ženy překonat, pokud se chtějí uplatnit ve stavebnictví a architektuře - tradičních doménách mužů. O svých zkušenostech promluvily Jana Musilová, spolumajitelka a místopředsedkyně představenstva firmy LIKO-S, Naďa Ptáčková, generální ředitelka společnosti Skanska Reality a Viktorie Součková, ředitelka ateliéru Bogle Architects. Akci moderovala Milota Sidorová, iniciátorka projektu WPS Prague a konzultantka městských projektů strategického rozvoje.

Poznámka pro editory:
Česká rada pro šetrné budovy (CZGBC) spojuje společnosti a organizace z celého hodnotového řetězce oboru šetrného stavebnictví: od projektantů, architektů přes dodavatele materiálů a technologií až po stavební firmy a developery. Její misí je podněcovat tuzemský trh k přeměně způsobů, jakými se navrhují, staví, rekonstruují a provozují budovy a urbanistické celky. Cílem je vytvořit zdravé, prosperující, ekologické a společensky ohleduplně prostředí, zvyšující kvalitu života. CZGBC je od svého vzniku v roce 2009 členem celosvětové zaštiťující organizace Světové rady pro šetrné budovy (World Green Building Council), sdružující přes 90 zemí. CZGBC má v současné době téměř 80 členů.

PhDr. Kamila Čadková
Account Director
Tel.: + 420 222 927 111
Gsm : + 420 731 613 609
e-mail: kamila.cadkova@crestcom.cz

Marie Cimplová
e-mail: marie.cimplova@crestcom.cz

DSC_1406.JPG
CZGBC_Diskutující top manažerky firem působících v oboru energeticky šetrné výstavby: zleva Viktorie Součková (Bogle Architects), Naďa Ptáčková (Skanska Reality), Jana Musilová (LIKO-S) a Milota Sidorová (WPS Prague).
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ