SPOLEČNOST HB REAVIS ROZŠIŘUJE V MAĎARSKU SVÉ PORTFOLIO, TŘETÍ AKVIZICE V BUDAPEŠTI JE JEJÍ PRVNÍ PŘESTAVBOU

Vydáno dne: 23. 5. 2016 13:17 HB REAVIS

Mezinárodní developer HB Reavis oznámil akvizici administrativního centra BEM Palace v Budapešti, které získal od společnosti Europa Property Fund. BEM Palace se nachází v samém centru Budína a jedná se o třetí projekt, který společnost na maďarském trhu koupila. Jde také o vůbec první přestavbu HB Reavis, kterou společnost napříč všemi trhy, kde působí, realizuje. Nákup přišel nedlouho po úspěšném prodeji prvního projektu HB Reavis v Maďarsku, kancelářské budovy Váci Corner Offices.

BEM Palace se nachází v centru města na západním břehu Dunaje a nabízí panoramatický výhled na řeku i skvělou dopravní dostupnost autem a městskou hromadnou dopravou. Společnost HB Reavis získala BEM Palace v době jeho přechodu do nové fáze přestavby s termínem dokončení v roce 2019. Poté poskytne zhruba 32 000 m2 moderních kancelářských ploch k pronájmu, a to při zachování historické fasády budovy na straně směrem k nábřeží. Součástí zrekonstruovaného objektu BEM Palace bude také rozsáhlý zastřešený prostor s udržovanou zelení a širokou občanskou vybaveností v podobě kaváren, restaurací a maloobchodních prostor, které budou sloužit nájemcům budovy i místním obyvatelům.

Zoltán Radnóty, ředitel HB Reavis v Maďarsku, uvedl: „S radostí oznamujeme, že jsme získali budovu BEM Palace. Tento významný projekt rozšíří naše stávající portfolio a pomůže HB Reavis stát se klíčovým hráčem na budapešťském trhu s kancelářskými nemovitostmi - nyní i v následujících letech. Přestože hlavním cílem projektu je vybudování špičkových kancelářských prostor, v nichž se bude příjemně pracovat, zaměříme se také na zlepšení občanské vybavenosti v dané lokalitě a vytvoříme přirozené místo pro setkávání místních obyvatel i zaměstnanců."

Mezinárodní developerská skupina HB Reavis byla založena v roce 1993 v Bratislavě. Působí ve Spojeném království, Polsku, České republice, Slovensku, Maďarsku a v Turecku. Společnost doposud realizovala celkem 871 000 metrů čtverečních moderních kanceláří, obchodních a zábavních prostor a logistických nemovitostí. Dalších více než 1,12 milionů metrů čtverečních je ve fázi realizace, plánování nebo povolování výstavby. Na všech trzích využívá HB Reavis integrovaný obchodní model zahrnující development, výstavbu, správu majetku a investiční management. Společnost má celková aktiva 2,1 miliardy EUR s čistou hodnotou téměř 1,2 miliardy EUR. S více než 500 odborníky pracujícími po celé Evropě se HB Reavis řadí mezi lídry na trhu. Potvrzují to i získaná ocenění „Architektonicky nejlepší kancelářská budova roku 2015 v Londýně" v UK Property Awards za 33 Central a „Developer roku 2015 ve střední a východní Evropě" v CEE Quality Awards. Více informací získáte na http://www.hbreavis.com.

Kontakt pro média:

Crest communications, a.s.
Jana Bakešová
Gsm: +420 731 613 604
E-mail: jana.bakesova@crestcom.cz

BEM_Palace_Budapest_HB Reavis.jpg
108 AGENCYA LA MAISONARIELASENTAL LANDB4B INKASSOBALANCE CLUB BRUMLOVKABECHEROVKA LEMONDBEST EMPLOYERS - AON HEWITTBONATRANS GROUPCENTRAL PARK PRAHACODECOCOLEMAN S.I.CON CS s.r.o.,CTPČESKÁ RADA PRO ŠETRNÉ BUDOVYDACHSER CZECH REPUBLICDARAMISDŮM SE ZELENOU STŘECHOUEDENREDEDIFICE CONSTRUCTION & CONSULTINGEFKOELOPAKEMCOEPD - PALLADIUMFASHION ARENA OUTLET CENTERFORUM KARLINGES REALHARIBO CZHARIBO SKHB REAVISHOCHTIEF DEVELOPMENTHORMENHSBCHUISMAN KONSTRUKCEINVEST MORE 2015INVEST MORE 2016IROBOTKERAMIKA SOUKUPKetoMix CZKetoMix SKKOFOLAKURZ HORSKÉ MEDICÍNYLEXXUSLIGHTHOUSE GROUP - GALERIE HARFALIKO-SMANNERMČR v lezení na obtížnostMILLAMINISMIPIMMLÉKÁRNA VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍMORAVSKOSLEZSKÝ AUTOMOBILOVÝ KLASTRMORPHY RICHARDSMS DEVELOPMENT - PROJEKT ZAHRADAMT LEGALOBECNÍ DVŮROBCHODNÍ CENTRUM QUADRIOOLMAOLYMPIA TEPLICEOSTROJP3 CZP3 SKPALÁC FLÓRAPALÁC PARDUBICEPATÉ DU CHEFPHILADELPHIAPIONEER INVESTMENTS ČRPLZEŇSKÝ PRAZDROJ - MASTERPLZEŇSKÝ PRAZDROJ, VELKOPOPOVICKÝ KOZELPORGPRAZDROJ LIDEMPREZENTACE BRNA V NEW YORKU 1. - 2. 10. 2012PROFIAUTOREALITNÍ SPOLEČNOST ČESKÉ SPOŘITELNYREHABILITAČNÍ ÚSTAV HRABYNĚRENOMIA CZRI OKNAROCKWOOLROTARY INTERNATIONAL DISTRIKT 2240SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJESchwarzkopf ProfessionalSKROSSSOLIGHT HOLDING s.r.o.SPAR ČESKÁ OBCHODNÍ SPOLEČNOST S.R.O.Strojmetal Aluminium ForgingSUEZ WaterŠUMPERSKÁ PROVOZNÍ VODOHOSPODÁŘSKÁ SPOLEČNOSTTEVATHE ORCHARDTOUAXTROOSTWIJKUBM BOHEMIAVÍTKOVICE STEELVZÁŘÍ - FESTIVAL SVĚTLA A VIDEOMAPPINGUWOLF THEISSWWW.KDECHCIBYDLET.CZ